Dodaj do ulubionych

PIERWSZY DZIEŃ OKRESU I LEKKA BIEGUNKA

IP: 81.219.113.* 03.08.05, 19:16
Witam czy ktoraś z was zaobserwowala takie objawy w pierwszym dniu okresu ? Nie rozumie zbierzności a jednak prawie zawsze tak jest sad Dlaczego ? Jak sobie radzicie ? pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: czesława Re: PIERWSZY DZIEŃ OKRESU I LEKKA BIEGUNKA IP: *.gorzow.mm.pl 03.08.05, 19:32
      oczywiście. to normalne.
    • Gość: zuza Re: PIERWSZY DZIEŃ OKRESU I LEKKA BIEGUNKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 19:50
      normalne
      nie zauważyłaś, ze w tym czasie cały organizm jest rozregulowany?

PS jak sobie radzimy? wiesz, ja idę do toalety
      • Gość: zwierz Re: PIERWSZY DZIEŃ OKRESU I LEKKA BIEGUNKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 23:54
        to jest normalne. O ile to mozliwe, najlepiej wtedy siedziec w domku. Ja lubie
        lezec pod kocemsmile Ale oczywiscie nie zawsze sie tak da...Nie ma sie czym
        przejmowac.
    • Gość: lilka.w Re: PIERWSZY DZIEŃ OKRESU I LEKKA BIEGUNKA IP: *.jmdi.pl 04.08.05, 00:11
      U mnie to standart.I było podobnie także ,gdy rozpoczynały się porody,co ma tę
      dobra stronę,że nie jest potrzebna lewatywa,bo organizm sam się oczyszcza i nie
      ma obaw o jakąs żenującą historię w trakcie.
    • lilith76 Re: PIERWSZY DZIEŃ OKRESU I LEKKA BIEGUNKA 04.08.05, 09:24
      mam to samo.
      • Gość: Govha Re: PIERWSZY DZIEŃ OKRESU I LEKKA BIEGUNKA IP: *.toya.net.pl 04.08.05, 15:19
        ja też tak mam i moja psiapsiuła też wink
    • Gość: ako Re: PIERWSZY DZIEŃ OKRESU I LEKKA BIEGUNKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 18:26
      Tez tak mam. Gdzies czytalam ze wynika to z tego, ze przed okresem cialo jest
      spiete a gdy okres sie zacznie - jelita sie rozluzniaja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka