Gość: k IP: 81.219.113.* 03.08.05, 19:16 Witam czy ktoraś z was zaobserwowala takie objawy w pierwszym dniu okresu ? Nie rozumie zbierzności a jednak prawie zawsze tak jest Dlaczego ? Jak sobie radzicie ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czesława Re: PIERWSZY DZIEŃ OKRESU I LEKKA BIEGUNKA IP: *.gorzow.mm.pl 03.08.05, 19:32 oczywiście. to normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: PIERWSZY DZIEŃ OKRESU I LEKKA BIEGUNKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 19:50 normalne nie zauważyłaś, ze w tym czasie cały organizm jest rozregulowany? PS jak sobie radzimy? wiesz, ja idę do toalety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwierz Re: PIERWSZY DZIEŃ OKRESU I LEKKA BIEGUNKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 23:54 to jest normalne. O ile to mozliwe, najlepiej wtedy siedziec w domku. Ja lubie lezec pod kocem Ale oczywiscie nie zawsze sie tak da...Nie ma sie czym przejmowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka.w Re: PIERWSZY DZIEŃ OKRESU I LEKKA BIEGUNKA IP: *.jmdi.pl 04.08.05, 00:11 U mnie to standart.I było podobnie także ,gdy rozpoczynały się porody,co ma tę dobra stronę,że nie jest potrzebna lewatywa,bo organizm sam się oczyszcza i nie ma obaw o jakąs żenującą historię w trakcie. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: PIERWSZY DZIEŃ OKRESU I LEKKA BIEGUNKA 04.08.05, 09:24 mam to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Govha Re: PIERWSZY DZIEŃ OKRESU I LEKKA BIEGUNKA IP: *.toya.net.pl 04.08.05, 15:19 ja też tak mam i moja psiapsiuła też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ako Re: PIERWSZY DZIEŃ OKRESU I LEKKA BIEGUNKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 18:26 Tez tak mam. Gdzies czytalam ze wynika to z tego, ze przed okresem cialo jest spiete a gdy okres sie zacznie - jelita sie rozluzniaja. Odpowiedz Link Zgłoś