Dodaj do ulubionych

meloksam i mariogran

11.08.05, 18:58
dostałam tabletki meloksam i syrop mariomigranna wykanczające mnie bóle
głowy. i tu moje pytanie czy ktoś z was to brał i czy pomogło, bo ja już nie
mogę wytrzymać z bólu i mam nadzieję że to w końcu mi pomoże. wiem że
zarzucam tym drugie foum-oprócz ogólnego zdrowia ale licze na odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: jovita21 Re: meloksam i mariogran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 19:35
      Meczyly mnie takze bole glowy,to samo schorzenie ma moja corka .Corka miala
      rozne bad wlacznie z tomografem nic nie wykazalo,a bole sa nadal nie pamietam
      nazwy tabletek ale bralysmy rozne na migrene drozsze i tansze i nic szczegolnie
      nie pomoglo.W przychodni kiedys trafilam na lekarza dziadka tak go nazwala moja
      corka,powiedzial nam ,ze mamy sobie podac 2-tabletki ibuprom i do tego 1-
      tabl.nospy sprobowac na poczatek nospe 40,ew.mocniejsza i nie czekac na bardzo
      mocny bol tylko jak sie zatrzyma to wziasc dawke.Moja corka dostaje od lat taka
      migrene ze w tym czasie ma lekki paraliz rak i twarzy.Jak jest duzy bol to po
      podaniu tabl.przespac sie w zaciemnionym pokoju najlepiej zeby bylo cicho.A
      pozatym bez tych tabletek nigdy nie ruszamy sie z domu to jest dla nas jak
      tlen.Zycze czas bez bolu
      pozdrowienia J.F
      • anka_florian Re: meloksam i mariogran 12.08.05, 12:49
        dzięki za rady. do tych moich tabletek to mam raczej pytanie czy można je brać
        rano albo popołudniu czy lepiej wieczorem, bo po niektórych to ma się niezłe
        jazdy i lepiej je brać wieczorem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka