Dodaj do ulubionych

ból podczas stosunku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 10:06
prosze o porade,gdyz sama juz nie wiem co robic...odczuwam bol podczas
stosunku tak jakby od pecherza moczowego,zaprzestalismy wiec wspolzyc i teraz
zauwazylam ze bardzo czesto chce mi sie sikac i to w duzych ilosciach,to nie
zapalenie pecherza...mozliwe ze to zapalenie przydatkow?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ela Re: ból podczas stosunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 11:19
      Witaj!Zrób sobie posiew moczu(byc moze masz jakies bakterie),proponuje wybrac
      sie rowniez do lekarza,przepisze czopki(PIROXICAM)Przeciwzapalne(jeśli to stan
      zapalny przydatków)Zycze zdrowia
      • Gość: olcia 199 Re: ból podczas stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 12:52
        bardzo dziekuje za odpowiedz konkretna i wyjasniajaca mi dlaczego cos takiego
        mi sie dziej,.wszyscy pisali mi o zapaleniu pecherza jednak ja wiem ze to nie
        to bo furagin wogole mi nie pomagal i pecherz mnie nie boli,wydaje mi sie ze to
        moze byc zapalenie przydatkow bo zauwazylam u siebie rowniez zwikeszona
        wydzieline zoltawego koloru,,,
        • Gość: Ela Re: ból podczas stosunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 20:59
          Jesli moge jeszcze jakos pomóc zanim udasz sie do lekarza to proponuje zakupic w
          aptece tabletki GYNALGIN (koszt ok 6 zł)bez recepty.Wykazujedziałanie
          bakteriobójcze,grzybobójcze.Skuteczny jest w leczeniu stanów zapalnych.Spytaj
          sie rownież w aptece czy sa jakies czopki przeciwzapalne(doodbytnicze bez
          recepty)bardzo pomagaja przy stanach zapalnych.No cóż moge jeszcze dodac,cieplo
          sie ubieraj i rób sobie nasiadówki z ziół.Pozdrawiam.Ela
          • Gość: Ela Re: ból podczas stosunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 21:01
            zapomniałam napisac z ete tabletki Gynalgin stosuje sie dopochwowo przez 10 dni
            na noc,po 1 tabletce
            • Gość: mkk Re: ból podczas stosunku IP: *.chello.pl 12.08.05, 22:22
              Ja czuje bol nastepnego dnia po stosunku, tak jakby scianka pochwy mnie boli,tak
              jakby kluje (po prawej stronie) nie wiem z czym to moze byc zwiazane? moze od
              uderzeń?
              • Gość: olcia 199 Re: ból podczas stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 23:03
                dzieki ela,wielkie dzieki za rady,tak wlasnie zrobie...
                • Gość: ewka Re: ból podczas stosunku IP: *.devs.futuro.pl 13.08.05, 00:07
                  To gynalgin jest bez recepty? Jeszcze niedawno był tylko na recepte, bo
                  przeciez to antybiotyk... hmm...
                  Stosuj podczas stosunku żel nawilżający... idź do gina i zrób posiew... moze to
                  jakaś infekcja bakteryjna... Spróbuj powachac wydzielinę i stwiedzic czy
                  pachnie raczej drozdzami, a może rybą?
                  Profilaktycznie kup lactovaginal... pałeczki kwasu mlekowego bez recepty ok 22
                  zł. I do smarowania Clotrimazol-maśc bez recepty, na grzybicę. Ja bym Ci
                  polecała pić sobie 2 razy dziennie kropelki Citrosept... dzieki nim pozbyłam
                  się raz na zawsze infekcji pochwy. Powodzenia.
                  • mama_marty Re: ból podczas stosunku 13.08.05, 20:25
                    Zapewne wygląda to na infekcję raczej bakteryjną, ale jeśli zaczniesz coś
                    stosować dopochwowo to z posiewu nici.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka