27.08.05, 21:00
czego sie spodziewać po estrofemie?może ktoras z Was ma jakies doswiadczenie?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosiaczek Re: estrofem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 21:47
      estrofem to sa estrogeny, bralam na zwiekszenie endometrium, a w drugiej czesci
      cyklu bralam jeszcze duphaston dodatkowo. urosly piersi. pomagal mi doraznie-
      mialam okres regularnie, z odstawienia, nie przybralam na wadze, psychicznie
      sie czulam lepiej, bo uspokoilam sie-pewnie to te estrogeny, ktorych mialam za
      malo--a mialam za malo estradiolu...a co sie dzieje???
      • zizimna Re: estrofem 27.08.05, 22:25
        Nie mam miesiączki od 7 miesiecy, podejrzewaja PCO. Miałam badane hormony ale
        szczerze mowiac to nie za bardzo wiem jak zinterpetować te wynikisad Lekarz
        stwierdzil ze ktorychs tam hormonow jest zbyt mało i kazał brac estrofem forte
        i dolaczyc pozniej luteinę, bez cytologii i praktycznie bez zadnego wywiadu.
        Mam zerowe doswiadczenie jesli chodzi o tabletki hormonalne i trochę sie boje
        tego calego estrofemu, zwlaszcza że forte(4mg) nigdzie nie moge dostac, martwie
        sie, że to za duza dawka albo cossmile Ale skoro w najgorszym wypadku moga mi
        jedynie urosnąć piersi, to chyba zaryzkuję i go wezmę w koncuwink Dzieki wielkie
        za odpowiedz, pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka