GoĹÄ: mada IP: 83.238.160.* 28.08.05, 23:29 Mam 30 lat i od pewnego czasu zauważyłam że żyły na moich nogach stały się bardziej widoczne. Czy to może oznaczać początek żylaków? Jak im zapobiegać? poradżcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madzia1984 Re: Żylaki 29.08.05, 18:26 ja mialam zabieg, ale mozesz kupic sobie kremy chyba u bonifratow, tez pomagaja Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mada Re: Żylaki IP: 83.238.160.* 30.08.05, 09:20 na czym ten zabieg polegał? jak przebiegał? Odpowiedz Link Zgłoś
madzia1984 Re: Żylaki 30.08.05, 09:24 w sumie to za bardzo nie pamietam, bo mnie uspili, ale nie musisz sie nic bac, to naprawde nie boli, jesli oczywiscie trafisz na wspanialego lekarza.. jesli chodzi o sam zabieg to nacinaja noge w kilku miejscach, sa to male punkciki, ktorych teraz (niecaly dwa lata po zabiegu) w ogole nie widac! niestety przez tydzien noge musisz trzymac w bandazach i codziennie przez 7 dni zastrzyki albo w brzuch albo w reke. Odpowiedz Link Zgłoś
zuza123 Re: Żylaki 30.08.05, 11:49 Gdzie wykonywałaś zabieg? I jaki był jego koszt? Czy żylaki ci się nie odnawiają? Odpowiedz Link Zgłoś
oleksastasiak89 Re: Żylaki 24.08.23, 13:49 Jeśli nadal Cię to interesuje to ja mogę odpowiedzieć. Ja robiłam u dr Palucha, laser kosztował 2,5 tysiąca. Mi się niestety odnowił, ale tutaj to raczej dużo robią geny. Cześć winy jest jednak moja bo po takim zabiegu trzeba nosić wyroby uciskowe (coś takiego - veera.pl/produkty-uciskowe) a ja to niestety zaniedbałam. Jednak i tak uważam, że lepiej na bieżąco takie rzeczy usuwać. Odpowiedz Link Zgłoś