IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 16:43
czy ktoras z was zazywala euthyrox, jak sie po nim czulyscie
Obserwuj wątek
    • jop Re: euthyrox 05.09.05, 17:06
      Normalnie, a jak niby ma się człowiek czuć po Euthyroxie?
      • pakawsm Re: euthyrox 05.09.05, 17:32
        Przeciesz Euthyrox bierze się właśnie po to zeby w końcu poczuć sie dobrze smile
    • Gość: marlena Re: euthyrox IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 20:54
      dzieki za informacje, mam nadzieje ze wlasnie po nim poczuje sie nareszcie
      dobrze, pytajac jak sie czulyscie mialam na mysli jakies dolegliwosci np ze
      strony serca, po tym jak przeczytalam ulotke to mialam troche watpliowsci czy
      lepiej sie czuc tak jak sie czuje (okropnie) czy tez nie brac, ale chyba mnie
      przekonalyscie, czekam jeszce na inne ifo dzieki
      • jop Re: euthyrox 05.09.05, 21:08
        Podejrzewam, że trochę zależy od przyczyny, ja miałam nadczynność, zlikwidowaną radiojodem, która przeszła w niedoczynność, wyrównaną Euthyroxem. Pozbycie się nadczynności jest miłe bardzo, skończyły się dygoty i inne sensacje, i ogólnie nie czuję, żeby mi cokolwiek było.
        • Gość: do jop Re: euthyrox IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 10:58
          napisz prosze cos wiecej, ja wlasnie jestem kilka lat po radiojodzie z powodu
          nadczynnosci, ktora rowniez przeszla w niedoczynnosc, czy musisz brac euthyrox
          stale, czy dlugo czekalas na poprawe samopoczucia, bardzo dziekuje i pozdrawiam
          • jop Re: euthyrox 04.10.05, 13:34
            Euthyrox zawsze bierze się stale, zlikwidowana radiojodem tarczyca przecież nie
            odrasta.

O samopoczuciu trudno mi będzie coś napisać, bo właściwie nigdy nie czułam się
            źle, może parę tygodni po radiojodzie nieco nieswojo, ale potem już OK i tak
            już, odpukać, zostało.
    • martuszka13 Re: euthyrox 06.09.05, 09:43
      hejka, ja biore euthyrox 125 mam chorobe Hashimoto w fazie wyrównanej
      tarczycy ...czuje sie mniej senne a co najwazniejsze nie mam skóry jak wiórsmile
      • pakawsm Re: euthyrox 06.09.05, 15:27
        Dla osób z chorobami tarczycy forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24712

Dla osób z Hashimoto forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24776

Zapraszam
    • dorota321 Re: euthyrox 04.10.05, 12:56
      Witam,jestem tu nowa i jak widze sporo z was ma problemy z tym lekiem.Brałam
      Euthyrox N 75 i czulam sie fatalnie na tyle ze poszlam bez kolejki do mojego
      endo i poprosilam o zmiane leku.Oczywiscie usłyszalam ze nie moge sie czuc po
      nim zle bo dawka jest odpowiednia i zebym szukala gdzie indziej przyczyny złego
      samopoczucia. Ale.... jednak mi zmienila z powrotem na Letrox i po nim czuje
      sie ok. Oczywiscie nie chodzilo mi o dawke leku tylko o jego nazwe. Chyba jest
      cos w nim czego ja nie toleruje.
      Pozdrawiam
      • Gość: marlena Re: euthyrox IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 14:14
        dzieki kobitki za informacje, bardzo mi pomoglyscie, a z lekami tak wlasnie jest
        ze nie wszyscy w podobny sposob je tolerujemy, dlatego zaczelam watek z
        euthyrox, a wiadomosci posiadane przez lekarza o dzialaniach nieporzadanych
        wynikaja najczęściej z ulotki, no chyba ze jest to klinicycta ktorego takie
        rzeczy interesuja i nie zawsze sa identyczne z naszymi odczuciami
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka