Dodaj do ulubionych

PSM - WYKAŃCZA MNIE!!! POMÓZCIE.

IP: *.gdynia.mm.pl 09.09.05, 10:37
Okropnie utrudnia mi zycie zespół napiecia przedmeisiaczkowego, który zaczyna
sie około 1 tydzień przed miesiączką. nie mogę wytrzymać sama ze soba, a co
dopiero inni! jestem okropna, złoszcze się, krzycze na męża, dziecko,
kota ,czepiam sie o byle co, a jak nie mam do czego się przyczepić, to po
prostu dostaję szału, później płaczę, mam wyrzuty sumienia. na dodatek
obżeram się potwornie, nie mogę nad tym zapanować. nienawidzę siebie za to,
co robie. czy są jakieś leki , aby mi ulzyc? moze wystarcza tabletki
antykoncepcyjne? czy któraś z was poradziła sobie z tym problemem i moze
teraz mnie wesprzeć?
Obserwuj wątek
    • Gość: xwoman Re: PSM - WYKAŃCZA MNIE!!! POMÓZCIE. IP: 213.17.171.* 09.09.05, 10:45
      Ziołowe leki: Castagnus, albo Perionorm. Antykoncepcyjne też powinny pomóc.
      Mnie pomogły
      • moniak7 Re: PSM - WYKAŃCZA MNIE!!! POMÓZCIE. 09.09.05, 11:17
        Ja tez mialam rozne z tym przejscia. Pomaga castagnus, ale brany tak jak pisza
        w ulotce, trzy miesiace codziennie rano. Oprocz tego wiem, ze Mastodynon N ma
        dobre dzialanie przeciwko objawom PMS.
        Ale u mnie najlepiej zadzialala dieta South Beach. Zaczelam ja zeby stracic
        kilka kilogramow a pomoc w objawach PMS okazala sie skutkiem ubocznym. Nie
        urosly mi piersi przed okresem, nie mialam napadow laknienia, nie zatrzymywal
        organizm wody. Okres przyszedl niespodziewanie, tak jak nigdy. Musialam
        sprawdzic w kalendarzu czy aby nie przyszedl za wczesnie, bo nie bylo zadnych
        objawow przed. Ta dieta jest moim zdaniem wywazona i rozsadna. Nie chodze
        glodna, jem bardzo zroznicowane jedzenie i czuje sie dobrze. Waga troche spadla
        ale dodatkowo jest sporo plusow. Polecam, mnie pomoglo. MOnia
        • Gość: MegAn Re: PSM - WYKAŃCZA MNIE!!! POMÓZCIE. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 20:16
          Ja się starasznie męczyłam w dzien przed i pierwsze 2 dni miesiączkisad. Lekarz
          przypisał mi Anapran, a poza tym stosuję Cilest. I jak ręką odjął, już po
          pierwszym opakowaniu Cilestu i Anapranie ból zdecydowanie mniejszy, a przy
          każdym kolejnym- nawet nie czuję, że mam okres smile! Pozdrawiam! Rób coś z tym,
          bo wierzę, że Ci ciężko uncertain !
    • lilith76 Re: PSM - WYKAŃCZA MNIE!!! POMÓZCIE. 09.09.05, 12:51
      ja dzięki pigułkom miałam 28 dniowy zdziesiękrotniony PMS. musiałam je odstawić.
      spróbuj Castagnusa i herbatki z melisy.
      też mam 1-1,5 tygodniowy PMS smile
    • basiao3 Re: PSM - WYKAŃCZA MNIE!!! POMÓZCIE. 09.09.05, 13:00
      Pomaga też magnez - to na nerwy oraz ograniczenie płynów oraz podobno nabiału.
    • Gość: anka71 Re: PSM - WYKAŃCZA MNIE!!! POMÓZCIE. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 13:14
      A mnie nie pomaga Castagnus. Okropnie się po tym czuję. Natomiast pomagają
      takie kapsułki z wiesiołka Oeparol. Są dostępne w aptece.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka