kalinosia 17.10.03, 16:00 Witam, mam pytanie, czy ktoras z Was miala ten zabieg? Czy jest on bolesny? Czy robi sie go w jakims znieczuleniu miejscowym? Jak dlugo rany sie goją? dzieki za odpowiedzi, aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
so-nia Re: zabieg elektrokoagulacji 17.10.03, 16:04 czy chodzi Ci o koagulację jajników? i laparoskopię? Odpowiedz Link Zgłoś
kalinosia Re: zabieg elektrokoagulacji 17.10.03, 17:30 oj, sorry, zapomnialam dodac czego chodzi o elektrokoagulacje szyjki macicy aga Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: zabieg elektrokoagulacji 17.10.03, 18:54 Mialam elektrokoagulacje nadzerki na szyjce 3 lata temu. Bez znieczulenia. Zabieg trwal kolo 20 min. Nie byl przyjemny, ale tez nie bolesny, raczej laskoczacy. 6 tygodni nie mozna wspolzyc i unikac trzeba wielkiego wysilku np wyczynowego uprawiania sportow, bo rana sie zabliznia. Pojawiaja sie wtedy uplawy. Chyba ze 3 razy bylam u gina na tak zwanym opatrunku. 1,5 roku pozniej urodzilam dziecko. Ciaza i porod bez zadnych komplikacji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
linkamocwiatru Re: zabieg elektrokoagulacji 18.10.03, 19:08 Miałam dawno, ale pamietam ze jednak bolało, takie mocne skurcze , ból jak przy miesiaczce, ale zwielokrotniony.Z tym ze da sie wytrzymac, cos jak borowanie u dentysty.Potem miałam jakies zasypki chyba z kwasu bornego. Odpowiedz Link Zgłoś
strus2001 Re: zabieg elektrokoagulacji 23.10.03, 13:19 Miałam ten zabieg niedawno. Nie jest bolesny choć niezbyt przyjemny. Ale nie ma się czego bać. Później pojawiają się upławy. Nic strasznego Odpowiedz Link Zgłoś
kalinosia Re: zabieg elektrokoagulacji 23.10.03, 16:00 dzieki dziewczyny Juz jestem po zabiegu i rzeczywiscie nic nie bolalo - pzdr - aga Odpowiedz Link Zgłoś