Dodaj do ulubionych

krew podczas stosunku

IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.09.05, 18:35
kilka dni temu przydarzyła mi sie taka sytuacja i nie bylo to tylko
plamienie, a dużo krwi, jakbym miala okres. Ból podczas stosunku i taka
niemiła niespodzianka. Pewnie nie jest najlepiej z moim zdrowiem i na
poczatku tygodnia czeka mnie wizyta u ginekologa, na pewno tego nie
zlekcewaze, ale juz dzis chcialam Was zapytac, czy miala ktoras z was cos
podobnego? co to bylo?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • agunia02 Re: krew podczas stosunku 26.09.05, 20:54
      Też bym chciała wiedzieć co to takiego, bo przytrafiło mi się parę dni temu. co
      prawda nic mnie nie bolało, ale niespodzianka była niemiła. również wybieram
      sie do ginekologa, ale na razie czekam na okres. dodam, ze nie biorę tabletek.
      jak już coś wiesz, to proszę podziel się ze mną.
      • Gość: kamikadze8 Re: krew podczas stosunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 21:49
        Ja mialam tak jeden raz, ale to było wtedy kiedy wspólzyłam dosc czesto, kilka
        razy dziennie,mysle ze to było od zbyt ostrego sexu (moj ex facet jak i ja
        lubilismy czesto i duzo tongue_out) to było plamienie i raczej bolu nie mialam,po tym
        incydencie "odpocelam" 2-3 tyg (0 sexu) i wszystko wrocilo do normy smile moze to
        było spowodowane podraznieniem scianek pochwy nie wiem, teraz wszystko jest
        ok smile) nei poszłam do gina bo czekalam na miesiaczke która jak sie okazalo
        spoznila sie pawie 3 tygodnie!! o zgrozo!!
        • Gość: Wasa Re: krew podczas stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 15:57
          Ja tak kiedyś miałam. Nie przy stosunku ale po prostu w połowie cyklu dostałam
          krwawienia. Choć mnie nic nie bolała zadzwoniłam do lekarki i...Wylądowałam w
          szpitalu jeszcze tego samego dnia. Okazało się że to jakaś cholera w macicy.
          Może to też być poronienie wiec ja bym nie czekałą z wizytą u lekarza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka