IP: *.altec.pl 25.09.05, 10:57
wiem,ze lepiej udac sie do lekarza i dokladnie wszystko przebadac,ale nie mam na to czasu, wiec nie chce,zeby okazalo sie,ze ide niepotrzebniesmile
no to problem number one:od ok.miesiaca cos mi sie dzieje z zoladkiem,tzn: bardzo czesto rano po przebudzeniu jest mi niedobrze i zeby przeszlo,musze cos zjesc,ale z kolei jesli zjem minimalnie za duzo,to znowu pojawia sie jakies nudnosci,dodatkowo prawie w ogole nie moge juz pic kawy,bo po niej tez mam ochote wymiotowac(udalo mi sie nie zwymiotowac ani razu odkad sie zaczely te dolegliwosci),nie wiem czy to ma cos wspolnego z czestymi zawrotami glowy, poklowaniem w sercu, ogolnie-bolami w klatce piersiowej. do tego chile porzadnego oslabienia no i jeszcze problemy z okresem-zdarzaly mi sie plamienia owulacyjne,ale to co teraz...z 3 dni po skonczeniu okresu,zaczal sie nowy..sama krew,tyle ze bardziej gesta-po 6 dniach sie skonczylo,ale teraz znowu-po czasie ok.6dni spokoju...boli mnie prawy jajnik i sama juz totalnie glupieje co jest...myslalam ze jestem w ciazy,ale to krwawienie nie pasuje mi kompletnie, z reszta nie wierze w super-plemniki,a prezerwatywy dziurawe tez nie bylysmileczy to sie jakos ze soba laczy?moze mial ktos podobnie??prosze choc o pare odpsmile)
Obserwuj wątek
    • Gość: kasiulek Re: Mix... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 11:36
      Można Ci udzielić tylko jednej rady: koniecznie zgłoś się do lekarza!! Dzieje
      się z Tobą coś bardzo złego i argumentowaie tego faktem, że nie masz czasu jes,
      co tu dużo mówić.........głupotą.
      • Gość: natka Re: Mix... IP: *.altec.pl 25.09.05, 12:04
        a tam od razu zlego...az tak bardzo chyba nie?zastanawiam sie czy to wszystko sie ze soba laczy, czy kazde z osobna jest jakas tam dolegliwoscia..uncertain
    • Gość: Aga Re: Mix... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 14:36
      Nudności moga byc spowodowane nadkwasota lub refluksem-nie przejdzie to na pewno bez leków.Co zas do podbrzusza to stawiam na zapalenie jajników,ale nie moge powiedziec ze to na pewno bo lekarzem nie jestem
      • moniak7 Re: Mix... 26.09.05, 12:02
        Do lekarza......biegusiem!!
        Jakiej innej rady oczekiwalas?
        Z tego co piszesz to nie jest dobrze i moze to byc wiele roznych rzeczy!!
    • zaba_pelagia Re: Mix... 26.09.05, 12:04
      niesamowite
      i co, mamy ci pomóc wirtualnie?
      szczególnie na kłucie i bóle w klatce piersiowej?
      i na kłucie jajnika, i porządne osłabienie?
      po prostu niewiarygodne
      • Gość: gebe DO LEKARZA NATYCHMIAST n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 15:35
    • to_jaaa Re: Mix... 26.09.05, 16:35
      Gość portalu: natka napisał(a):

> wiem,ze lepiej udac sie do lekarza i dokladnie wszystko przebadac,ale nie mam
      n
      > a to czasu, wiec nie chce,zeby okazalo sie,ze ide niepotrzebniesmile

Niepotrzebnie?
      No, to wyliczmy:
      kłopoty z żoładkiem
      nudności
      zawroty głowy
      kłucie w klatce piersiowej
      bóle serca
      osłabienie
      ból jajnika
      dziwne krwawienia

Cóż. Jesli to cię nie niepokoi, to nie wiem, na co jeszcze czekasz.

• Gość: zuza Re: Mix... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 19:48
      faktycznie, niezły mix
      czekasz jeszcze na jakieś dodatkowe minuty, znaczy choroby?
      chcesz dostać jakąś w promocji?
    • Gość: anka Re: Mix... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 19:59
      Gość portalu: natka napisał(a):

> wiem,ze lepiej udac sie do lekarza i dokladnie wszystko przebadac,ale nie mam
      na to czasu, wiec nie chce,zeby okazalo sie,ze ide niepotrzebniesmile

masz rację - a co będziesz zawracać głowę lekarzowi takimi drobiazgami?
      denerwować go takimi mało ważnymi rzeczami?
      dbaj o cudze zdrowie
      chociaż o cudze -skoro o swoje nie potrafisz crying

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka