Dodaj do ulubionych

macie jakies dobre sposoby na pryszcze na dekoldzi

IP: 85.28.132.* 27.09.05, 10:46
na dekoldzie i plecach bo kurcze dermatolog przepisal mi cos tam jakis
specyfik ktory nie wiele pomogl, na buzie pomogl mi zineryt, ale co na dekold
i plecki ? help
Obserwuj wątek
    • 5_monika Re: macie jakies dobre sposoby na pryszcze na dek 27.09.05, 11:26
      a może to uzculenie na słońce ?
      • Gość: efkaa niee napewno nie IP: *.net132.okay.pl 27.09.05, 12:01
        nie pojawily sie w zwiazku z naslonecznieniem inna sprawa ze ze sloncem nie
        mialy wiele wspolnego bo zakrywalam sie wlasnie ze wzgledu na nie [wstyd lazic
        z takimi na wierchu]
    • Gość: annamaria DEKOLT - DEKOLCIE IP: *.as1.lmk.limerick.eircom.net 27.09.05, 12:19
      Nie wiesz ze takie slowo jak DEKOLD nie istnieje? A przeszkadzaja ci nic nie
      znaczace pryszcze. Zamiast zagladac na dekolt, spojrz do slownika...
      • Gość: efkaa annomario - nigdy Ci sie nie zdazylo byka strzelic IP: 85.28.132.* 01.10.05, 21:43
        ?? jesli nie to gratuluje, nie jestem tak doskonala jak Ty lol
        • nysagirl ZDARZYLO mi sie 02.10.05, 18:40
          Owszem, ale co innego zrobic blad w wyrazie CHERBATA, a co innego w wyrazie
          AUTOHTON
    • Gość: as Re: macie jakies dobre sposoby na pryszcze na dek IP: *.mikolow.net 27.09.05, 13:45
      wiem o czym piszeszsmile) Nie pocieszę Cię ..bo nie ma na to rady....
      Krótkotrwały efekt dadzą Ci:
      - wystawienie na słońce
      - kuracja antybiotykiem ( doustna)
      TO ci daje dosc szybki efekt, jednak np. po odstawieniu antybiotyku po jakimś
      czasie wszytsko wraca - czasem nawet z podwojoną siłą...
      Acha pomagają tabletki anty - ale tylko w czasie gdy je zażywasz
      • Gość: efkaa Re: macie jakies dobre sposoby na pryszcze na dek IP: 85.28.132.* 01.10.05, 21:44
        kurcze no nie mow nawet... to tak juz zawsze bede miala ?? sad
        a wystarczyla jedna kapiel chyba w niezbyt czystym zbioriku wodnym buu sad
    • Gość: negative Re: macie jakies dobre sposoby na pryszcze na dek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 17:29
      myj te miejsca mydlem siarkowym, naprawde pomoga. mydlo siarkowe jest dostepne
      w aptekach. pozdro
      • Gość: efkaa Re: macie jakies dobre sposoby na pryszcze na dek IP: 85.28.132.* 01.10.05, 21:42
        mydlo siarkowe ?? tego jeszcze nie probowalam... czy nie wysuszy za bardzo
        skory ?? narazie myje sie mydelkiem Dove z granulkami, [nie wysusza jak zwykle
        mydelka i troche peelinguje przy okazji], ale jak mowisz ze dobe moze sprobuje,
        widzialam w sklepie i az sama sie dziwilam, dzieki za odp smile
    • magmmma Re: macie jakies dobre sposoby na pryszcze na dek 05.10.05, 12:29
      Hej,

ja tez mialam ten sam problem...Moja dermatolozka przepisala mi zel do
      wciarania - Davercin. Systematyczne wcieranie rano i wieczorem pomoglo i krosty
      zniknely.
      Ostatnio krosty znow wysapily, ale byly zupelnie inne niz przedtem, takie
      drobniutkie jak kaszka...Przypuszczam, ze byla to reakcja alergiczna, ktora
      zwalczylam pijac wapno.

Pozdrawiam
      M
      • koteck Re: macie jakies dobre sposoby na pryszcze na dek 10.10.05, 18:18
        Może olejkiem pichtowym?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka