Gość: znowu ja IP: 85.28.132.* 27.09.05, 10:46 na dekoldzie i plecach bo kurcze dermatolog przepisal mi cos tam jakis specyfik ktory nie wiele pomogl, na buzie pomogl mi zineryt, ale co na dekold i plecki ? help Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
5_monika Re: macie jakies dobre sposoby na pryszcze na dek 27.09.05, 11:26 a może to uzculenie na słońce ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efkaa niee napewno nie IP: *.net132.okay.pl 27.09.05, 12:01 nie pojawily sie w zwiazku z naslonecznieniem inna sprawa ze ze sloncem nie mialy wiele wspolnego bo zakrywalam sie wlasnie ze wzgledu na nie [wstyd lazic z takimi na wierchu] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annamaria DEKOLT - DEKOLCIE IP: *.as1.lmk.limerick.eircom.net 27.09.05, 12:19 Nie wiesz ze takie slowo jak DEKOLD nie istnieje? A przeszkadzaja ci nic nie znaczace pryszcze. Zamiast zagladac na dekolt, spojrz do slownika... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efkaa annomario - nigdy Ci sie nie zdazylo byka strzelic IP: 85.28.132.* 01.10.05, 21:43 ?? jesli nie to gratuluje, nie jestem tak doskonala jak Ty lol Odpowiedz Link Zgłoś
nysagirl ZDARZYLO mi sie 02.10.05, 18:40 Owszem, ale co innego zrobic blad w wyrazie CHERBATA, a co innego w wyrazie AUTOHTON Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: macie jakies dobre sposoby na pryszcze na dek IP: *.mikolow.net 27.09.05, 13:45 wiem o czym piszesz) Nie pocieszę Cię ..bo nie ma na to rady.... Krótkotrwały efekt dadzą Ci: - wystawienie na słońce - kuracja antybiotykiem ( doustna) TO ci daje dosc szybki efekt, jednak np. po odstawieniu antybiotyku po jakimś czasie wszytsko wraca - czasem nawet z podwojoną siłą... Acha pomagają tabletki anty - ale tylko w czasie gdy je zażywasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efkaa Re: macie jakies dobre sposoby na pryszcze na dek IP: 85.28.132.* 01.10.05, 21:44 kurcze no nie mow nawet... to tak juz zawsze bede miala ?? a wystarczyla jedna kapiel chyba w niezbyt czystym zbioriku wodnym buu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: negative Re: macie jakies dobre sposoby na pryszcze na dek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 17:29 myj te miejsca mydlem siarkowym, naprawde pomoga. mydlo siarkowe jest dostepne w aptekach. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efkaa Re: macie jakies dobre sposoby na pryszcze na dek IP: 85.28.132.* 01.10.05, 21:42 mydlo siarkowe ?? tego jeszcze nie probowalam... czy nie wysuszy za bardzo skory ?? narazie myje sie mydelkiem Dove z granulkami, [nie wysusza jak zwykle mydelka i troche peelinguje przy okazji], ale jak mowisz ze dobe moze sprobuje, widzialam w sklepie i az sama sie dziwilam, dzieki za odp Odpowiedz Link Zgłoś
magmmma Re: macie jakies dobre sposoby na pryszcze na dek 05.10.05, 12:29 Hej, ja tez mialam ten sam problem...Moja dermatolozka przepisala mi zel do wciarania - Davercin. Systematyczne wcieranie rano i wieczorem pomoglo i krosty zniknely. Ostatnio krosty znow wysapily, ale byly zupelnie inne niz przedtem, takie drobniutkie jak kaszka...Przypuszczam, ze byla to reakcja alergiczna, ktora zwalczylam pijac wapno. Pozdrawiam M Odpowiedz Link Zgłoś
koteck Re: macie jakies dobre sposoby na pryszcze na dek 10.10.05, 18:18 Może olejkiem pichtowym? Odpowiedz Link Zgłoś