Gość: litti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 18:41 ponawiam swoje pytanie: prosze podajcie namiary na jakiegos dobrego endokrynologa we Wrocławiu. Z góry dziekuje. litti Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XL Re: endokrynolog-Wrocław IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.05, 21:48 Dr Jacek Daroszewski. Nie potrafię podać dokładnych namiarów.Sama nie korzystałam, ale znam jego pacjentki i opinie innych lekarzy na temat jego pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: litti Re: endokrynolog-Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 22:47 Dziekuje za namiary. Powiem tyle, że w krótkim czasie sporo przytyłam i mysle, ze sa to jakies wahania hormonalne. Mam nadzieje,ze mi ten lekarz pomoze. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tez szukam endo Re: endokrynolog-Wrocław IP: *.lanet.net.pl 17.03.06, 16:22 Minęło trochę czasu... Chciałam zapytać Litti, jak tam po wizycie?? Pomogło coś?? Ja też bardzo przytyłam po tabletkach anty i chcę pójść do lekarza endo w tej sprawie. Ten polecany Tobie pomógł?? Mam nadzieję, że tak . Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś