Gość: kaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 16:48 co moze byc przycyzna powiekszonego jajnika?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
netka2 Re: powiększony jajnik 23.10.05, 18:26 Moze pozostac po zapaleniu jajnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: powiększony jajnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 18:39 ale ja nie miala nigdy zadnego zapalenia, wogole zadnych problemow a teraz na usg widac ze jajnik jest powiekszony, ale zanim porobie wszystkie badania ktore lekarz mi zlecil to troche potrwa, a do tego czasu to mnie nerwy zjedza ( dlatego sie pytam, moze ktoras z was miala cos podobnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: powiększony jajnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 20:57 Zdiagnozuj to dobrze bo ja tak miałam cały czas powiększony,jeden lekarz mówił ze to taka uroda,drugi ze to właściwie nic a trzeci znowu co innego i w koncu był to torbiel tak duży ze trzeba było usunąć jajnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: powiększony jajnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 22:23 a jesli to torbiel to co z tym sie dalej robi, tzn da sie tego jakos pozbyc bez operacji, np hormonami albo cos takiego. nie wiem jak dlugo mam go powiekszonego bo to byla moja pierwsza wizyta u ginekologa i wogole jestem troche zielona jesli chodzi o te sprawy, i chyba troche przerazona ze to cos groznego. Odpowiedz Link Zgłoś