Dodaj do ulubionych

powiększony jajnik

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 16:48
co moze byc przycyzna powiekszonego jajnika??
Obserwuj wątek
    • netka2 Re: powiększony jajnik 23.10.05, 18:26
      Moze pozostac po zapaleniu jajnika.
      • Gość: kaska Re: powiększony jajnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 18:39
        ale ja nie miala nigdy zadnego zapalenia, wogole zadnych problemow a teraz na
        usg widac ze jajnik jest powiekszony, ale zanim porobie wszystkie badania ktore
        lekarz mi zlecil to troche potrwa, a do tego czasu to mnie nerwy zjedza sad(
        dlatego sie pytam, moze ktoras z was miala cos podobnego
        • Gość: kika Re: powiększony jajnik IP: *.acn.waw.pl 23.10.05, 20:27
          torbiele ?
          • Gość: Aga Re: powiększony jajnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 20:57
            Zdiagnozuj to dobrze bo ja tak miałam cały czas powiększony,jeden lekarz mówił
            ze to taka uroda,drugi ze to właściwie nic a trzeci znowu co innego i w koncu
            był to torbiel tak duży ze trzeba było usunąć jajnik.
            • Gość: kaska Re: powiększony jajnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 22:23
              a jesli to torbiel to co z tym sie dalej robi, tzn da sie tego jakos pozbyc bez
              operacji, np hormonami albo cos takiego. nie wiem jak dlugo mam go
              powiekszonego bo to byla moja pierwsza wizyta u ginekologa i wogole jestem
              troche zielona jesli chodzi o te sprawy, i chyba troche przerazona ze to cos
              groznego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka