malgorzatka18 28.09.02, 23:22 Witam Jezeli kobieta ma okres to jaka jest pewnosc, ze nie jest w ciazy? Po zajsciu w ciaze po jakim czasie kobieta przestaje miec mentruacje? Pozdrawiam Goska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justy1 Re: Okres a ciąża 29.09.02, 00:22 malgorzatka18 napisała: > Jezeli kobieta ma okres to jaka jest pewnosc, ze nie jest w ciazy? Nie ma 100% pewności. > Po zajsciu w ciaze po jakim czasie kobieta przestaje miec mentruacje? Krwawienia / plamienia mogą pojawiać się jeszcze kilkakrotnie w terminach przewidywanych miesiączek. Temat pojawił się tu co najmniej dwukrotnie- poszukaj w starszych wątkach. Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzatka18 Re: Okres a ciąża 29.09.02, 11:58 justy1 napisała: > Krwawienia / plamienia mogą pojawiać się jeszcze kilkakrotnie w terminach > przewidywanych miesiączek. Ale to tylko plamienia? To znaczy nie wystepuja juz bole brzucha i inne dolegliwosci zwiazane z miesiaczka? Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: Okres a ciąża 29.09.02, 12:24 Różnie bywa- naprawdę poszukaj starszych relacji dziewczyn, o ile pamiętam, niktóre pisały o "pełnoobjawowych" miesiączkach, inne o plamieniach o różnym nasileniu, inne tylko o skurczach, napięciu jak przed miesiączką (której już nie dostały). Odpowiedz Link Zgłoś
aga1231 Re: Okres a ciąża 30.09.02, 09:01 Czy możecie podać tytuły późniejszych wątków odnośnie tego tematu? Okres spóźnia mi się ponad tydzień, wczoraj robiłam test ciążowy i wyszedł pozytywnie. Dzisiaj mam lekkie plamienie (a właściwie "brudzenie", bo to nie jest krew) czy to jest normalne w pierwszych tygodniach ciąży? Proszę o pomoc. !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha3 Re: Okres a ciąża 30.09.02, 15:38 gratuluje ciazy mysle, ze powinnas sie wybrac do ginekologa, i to jak najszybciej. Plamienia w ciazy zdarzaja sie, ale nie jest to sprawa, ktora mozna zostawic bez reakcji. pozdr Aga Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: Okres a ciąża 30.09.02, 12:20 Po zajściu w ciqze na ogół miesiaczka sie nie pojawia, ale czasem może być krwawienie w okresie miesiączki- ale wtedy jest ono inne- krótsze, skąpsze. Odpowiedz Link Zgłoś