makowka3 14.11.05, 11:24 Czy pijecie może jakieś zioła, bo czytałam o jakichś mieszankach ziół na stronie bociana? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silje0 Re: zioła 22.01.06, 14:51 Właśnie zaczęłam pić ziółka (2 dzień) ze strony bociana (Was też zachęcam) MOŻE POMOŻE ALE NA PEWNO NIE ZASZKODZI * Mieszanka nr 1 -Ojca Klimuszki * (z książki: "Powróćmy do ziół leczniczych",) antyzrostowa, likwidacja stanów zapalnych w jajowodach i jajnikach, pobudzenie pracy jajników, stabilizacja układu rozrodczego Wszystko po 50 gr.: Szyszka chmielu ziele przywrotnika ziele krwawnika liść ruty ziele nostrzyka żółtego kwiat lawendy kłącze tataraku kwiat nagietka owoc róży Na każde jednorazowe użycie należy brać kopiastą łyżkę stołową, zalać ją szklanką wrzącej wody, przykryć na trzy godziny. Następnie przecedzić, lekko podgrzać i pić trzy razy dziennie po szklance przed posiłkem. Po I porcji- przerwa 7 dni, po II- 12 dni, III porcja profilaktycznie Odpowiedz Link Zgłoś
011p877p Re: zioła 23.01.06, 22:12 napisz cos wiecej na ten temat,gdzie mozna je kupic i kto moze je pic czy są jakies przeciwskazania choc pewnie nie bo to ziola. dla przypomnienia jestem po 1 poronieniu i 1 cp. pozdrawiam gosia Odpowiedz Link Zgłoś
silje0 Re: zioła 24.01.06, 10:04 Ziółka można kupić w każdym sklepie zielarskim, pakowane w torebkach po 50g, wychodzi tego całkiem pokaźna reklamówa (koszt wszystkich to około 30 zł). Jest kilka mieszanek tych ziół, ja wybrałam nr1, bo jej działanie najbardziej mi odpowiada. Załączam link do strony bociana, gdzie można doczytać coś więcej na ten temat. www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=30212&highlight=zi%F3%B3ka Odpowiedz Link Zgłoś
silje0 Re: zioła 24.01.06, 10:09 Myślę, że nie ma żadnych przeciwwskazań, chyba, że uczulenie na któreś z ziół... poza tym nic nie znalazłam. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś