Gość: jj IP: *.bph.pl 22.11.05, 12:53 Od prawie m-ca biorę regulon na wyrównanie poziomu hormonów. Na razie nie zauważyłam rzadnych skutków ubocznych.Czy macie jakieś złe doświadczenia związane z tym lekiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kacha2005 Re: regulon? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 13:24 Ja biore od ponad tygodnia Regulon na torbiele na jajnikach. Mam troche kiepski nastroj ale poza tym wszystko jest w porzadku. Mam nadzieje ze z czasem i te humorki znikna. Ja jednak zazywam tabletki bardzo krotko wiec ciezko mowic o tym co bedzie dalej. Licze na to ze bedzie ok. Sama nie zdecydowalabym sie na stosowanie doustnej antykoncepcji no ale wole pobrac troche te piguly i miec zdrowe jajniki niz isc do szpitala na operacje. Najwazniejsze to pozytywnie myslec i nie wmawiac sobie tych skutkow ubocznych, co uwazam czesto robimy (szczegolnie po przeczytaniu ulotki dolaczonej do tabletek). Zycze Ci zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: regulon? IP: *.bph.pl 22.11.05, 15:15 Dzięki za słowa otuchy. Ja tez staram się pozytywnie myśleć, mam nadzieję że wkrótce wszystko będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
cocosek1 Re: regulon? 22.11.05, 18:22 ja biorę regulon od kilku miesięcy. Jestem zadowolona, żadnych skutków ubocznych. Biorę leczniczo i antykoncepcyjnie. Po kilku miesiącach torbiel się zresorbowała. Odpowiedz Link Zgłoś
netka2 Re: regulon? 22.11.05, 20:03 Ja zle sie czulam po regulonie: bole glowy, piersi i nog. Zaczely sie klopoty z zylami. Odstawilam je!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabrys Re: regulon? IP: *.internetunion.pl 22.12.14, 22:14 Ja też dostałam regulon na uregulowanie okresu mam obawy czy mogę go zacząc brac w 9 dniu miesiączki która nie chce się zakończyc? Przyznaję że wcześniej niepotrzebnie zwlekałam ale widzę że bez hormonów się nie obędzie... Odpowiedz Link Zgłoś