Dodaj do ulubionych

Neoderma - ile czasu potrzeba?

14.12.05, 00:14
Cześć Dziewczyny,
tu też zakładam wątek na wszelki wypadek,
chcę poddać się zabiegowi zwanemu "neoderma" - czy wicie po jakim czasie (np.
tydzień - starczy?) można pokazać się ludziom na oczy? Czy któraś z Was coś
takiego robiła? Jakie były efekty (mam lekki trądzik)? Czy skóra się łuszczy,
jest bardzo czerwona itp? Co z malowaniem?
Dziękuję za informacje.
Spokojnej nocy życzę smile!
Pa! R
Obserwuj wątek
    • Gość: natka110 Re: Neoderma - ile czasu potrzeba? IP: *.pool8288.interbusiness.it 14.12.05, 09:37
      Ja mialam, ale nie neoderme - jakos sie inaczej nazywalo, ale chodzi o to samo,
      glebokie zluszczanie naskorka.
      Jesli chcesz to zrobic, to na pewno nie teraz - zima i lato sa wykluczone, bo
      zimno i goraco pogarszaja stan skory zaraz po zabiegu, moga ci popekac naczynia
      na zawsze, albo zostac slady. Ja robilam na Iwelkanoc jakies 4 lata temu,
      tydzien z okladem sie luszczylam, piersze 3 dni bylam czerwono-fioletowa na
      twarzy i szyi, nie moglam myc skory niczym oprocz plynu danego przez
      kosmetycfzke, ciagnelo niemilosiernie, nie moglam tez uzywac kremu
      nawilzajacego - tego mojego, normalnego, tylko smarowidlo przewidziane przez
      firme. Mialam zalecane niewychodzenie z domu, bo bariera ochronna skory za
      slaba, o malowaniu nie ma nawet mowy, bo nie wolno niczym mazac skory.
      Poza tym, moj zabieg byl poprzedzony cala seria oczyszczan, bo nie wolno zrobic
      peelingu glebokiego na twarzy, ktora ma chocby jeden pryszczyk zaogniowny - bo
      sie bateri roznosza na calosc, i jest jedno wielkie zakazenie.
      Ja sie trzymalam tych wszystkich regul, i po paru latach widze, ze blo warto:
      znikly glebokie blziny po tradziku, a ja go mialam naprawde w ostrej formie,
      zniklo nadmierne przetluszczanie sie skory, nawet, jesli cale alto siedzialam w
      tropikach, w 40 stopniach i max wilgotnosci ( normalnie mialam wysyp pryszczy
      po 3 dniach). Ale np mojej siostrze zabieg nic nie zmienil, zrobila plecy, bo
      ma pryszcze, i wrocilo wszystko po pary miesiacach. Moze to tez kwstia wieku i
      sklonnosci do tradziku -. ja mialam 21-22 lata jak zrobilam, moja sister 18, i
      tradzik w pelni rozkwitu...
      Wiem ,ze kosmetyczki z Neodermy nie maja az takich rygorystycznych zalecen, i
      generalnie Neoderma chyba plycej zluszcza niz to co ja mialam - sadc po
      efektach zqaraz po zabiegu, ale nie znam nikogo kto ja miala, tylko kosmetyczke
      ktora robi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka