carlabruni 17.12.05, 17:00 zrobiłam test po dwóch tygodniach od współżycia. czy teraz wynik jest ok czy jeszcze trochę poczekać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaba_pelagia Re: test 17.12.05, 17:02 test robi się w dniach spodziewanej miesiączki Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: test 17.12.05, 17:11 ta schiza cie zabije i zrujnuje czyżbyś współżyła na samym początku cyklu? i to zapewne zabezpieczona po uszy i robisz test? chyba zmienię zawód i zostanę producentem testów, to niezwykle lukratywne zajęcie Odpowiedz Link Zgłoś
kocio-kocio Re: test 17.12.05, 17:13 Weź mnie na wspólnika :o) Po godzinach będziemy zakładać wątki o objawach ciąży w drugim dniu i innych takich naręcających schizę :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: test 17.12.05, 17:24 super! albo takie, ze wg najnowszych badan instytutu w Helsinkach działanie tabletek osłabia picie herbaty z cytryną, jeźdzenie zatłoczonym autobusem i jedzenie schabowego z kapustą Odpowiedz Link Zgłoś
kocio-kocio Re: test 17.12.05, 17:12 O matko! W ciąży nie jesteś na pewno :o) Spokojnie możesz uznać, że test wyszedł dobrze. Szczególnie, że z tego co pamiętam i tak była grana gumka. Odpowiedz Link Zgłoś
56at Re: test 17.12.05, 17:12 o matko to czekaj jeszcze z tym testowaniem zrób w dniu spodziewanej miesiączki. A Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni ja mam naprawde schize ;-) 17.12.05, 17:14 to wszystko przez to, że leczę się na depresję. musiałam się usprawiedliwic, bo wiem, że was troche męcze. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: ja mam naprawde schize ;-) 17.12.05, 17:16 nas męczysz? męczysz przede wszystkim siebie (i pewnie faceta) Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: ja mam naprawde schize ;-) 17.12.05, 17:19 faceta nie. siebie za to strasznie. tym bardziejże dzis mam jakieś mdłosci, ale na ulotce leku , który biore napisane jes,że w pierwszych dniach ytakie objawy bardzo często występują. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: test 17.12.05, 17:14 przeciez i tak dostanie ale i tak nie uwierzy i zrobi następny jak można zostać producentem testów? dla tego forum - zniżka!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: test 17.12.05, 17:13 Carl, ciebie to nawet Duch święty by nie przekonał, że w ciąży nie jesteś skoro do okresu masz jakieś 10 dni, to bardzo prawdopodobne, że dopiero teraz masz dni płodne. na wszelki wypadek rozmawiaj ze swoim facetem w odległości czterech metrów. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: test 25.12.05, 15:28 witam Was. chciałam się podzielić radosna rowina. dostałan@ jeszcze dwa dni przed terminem tak więc w ciązy w 100% nie jestem. dałam Wam popalic i sobie też. wesołych świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: test 17.12.05, 17:21 carla, jeśli każdy stosunek seksualny z prezerwatywą ma cię tak stresować, to ja już wiem skąd ta depresja. wyluzuj, a i dołki emocjonale powoli odpuszczą. zabezpieczacie się, jesteście odpowidzialni - to ważne. Odpowiedz Link Zgłoś