Gość: zola ola IP: 195.136.246.* 23.12.05, 00:35 Wybieram sie do gina po tabletki,jestem jeszcze dziewicą.Chciałabym zeby mnie nie badał =) tylko zeby mi wypisał pigułki tak jak mojej kumpeli.JAka jest szansa ze mnie nie zbada? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaaa Re: gine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 00:37 jak jest debilem i konowałem to cie nie zbada.... jak chcesz sie bzykac - to powinnas miec odwage dac sie zbadac przez gina! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: gine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 08:21 a kiedy wybierzesz sie do ginekologa w celach zdrowotnych? Odpowiedz Link Zgłoś
przeminiesz Re: gine 23.12.05, 09:01 A niech Cie nie bada. Dostaniesz totalnie niedopasowane tabletki, po ktorych utyjesz, nogi rozwala ci zylaki, bedzie cie bolalo serce, brzuch i mnostwo innych organow. Zatrzymasz sobie okres tak skutecznie, ze potem lata bedziesz dochodzic do "normy" po odstawieniu. Przy okazji lekarz nie zauwazy np. nadzerki, trobieli, endometriozy i wielu innych mozliwych ciekawostek. Za to unikniesz jakze przeciez niepotrzebnego badania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdf Re: gine IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.12.05, 10:13 czyli uwazasz sie za dojrzałą do rozpoczecia wspolzycia, a jednoczesnie zachwouejsz sie jak 15latka w kwestii lekarza i swojego zdrowia? Nie badz smieszna. Zreszta, badanie to nic strasznego, sama sie przekonasz. Wiec wez sie w garsc i zacznij sie zachowywac jak KOBIETA, a nie smarkula. Swoja droga to kiedy bys chciala isc pierwszy raz na badanie do gina, jak w ciaze zajdziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przezorna Re: gine IP: *.root.com.pl 23.12.05, 18:44 Każdy środek antykoncepcyjny powinien być dostosowany ,brać różne wzgledy pod uwagę. Popieram profilaktykę,nie zwlekaj tylko idz sie przebadaj!!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: gine 23.12.05, 10:13 wchodzac do gabinetu powiedz głośno (tak, żeby słyszeli wszyscy na korytarzu) - pan nie bada, tylko przepisuje od razu pigulki, prawda; to ja tez poprosze takie rózowe gwarantuję, ze nie zbada (a moze nawet wyrzuci z gabinetu Odpowiedz Link Zgłoś
nymphaea88 Re: gine 23.12.05, 11:19 Lekarz powinien Cie zbadac, malo tego, powinien zrobic dokladny wywiad i podstawowe badania hormonalne. Ile masz lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zola zola Re: gine IP: 195.136.246.* 23.12.05, 21:04 No przepraszam bardzo,ja mu moge dupsko wystawić-nie ma problemu,rzecz w tym ze mojej kumpeli przepisał tabletki bez zadnego badania mimo iz była pierwsy raz u gina,powiedział jej tylko zeby przyszła jak juz sie bzyknie...O czym to swiadczy?o niekompetencji lekarza czy jego głupocie? Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: gine 23.12.05, 21:08 Jej glupocie. A o ile wiem,to od dupska sa inni lekarze...... Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: gine 23.12.05, 21:09 zdecyduj się napisałaś: Chciałabym zeby mnie nie badał =) tylko zeby mi wypisał pigułki tak jak mojej kumpeli.JAka jest szansa ze mnie nie zbada? a teraz zaczynasz go oczerniać jeśli masz wątpliwości co do kompetencji lekarza, to idź do innego, a nie pytaj jak możesz uniknąć badania i zacząć w ciemno łykać tabletki PS wystawić dupsko? fi donc... Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: gine 23.12.05, 21:21 Swoja droga...z 5 lat temu..czyli mając 15 lat..moja przyjaciolka poszla na swoja pierwsza wizyte. ginekolog tylko zadala jedno pytanie 'Masz chłopaka?'...Gosia uśmiechnela sie i przytaknela, i wyszla z recepta na pigulki. Bylam w szoku-zwlaszcza,ze Gosia poszla taw w celu profilaktycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
56at Re: gine 23.12.05, 21:09 I o tym i o tym a przy okazji tez o głupocie kolezanki która faszeruje się antykami bez badan. Odpowiedz Link Zgłoś