Gość: ajka IP: 192.168.2.* / 213.199.252.* 29.12.05, 07:15 w niedzielę skończyłam opakowamie tabletek anty....i nic....miał byc okres....i go nie ma. Czy w poniedziałek mam zacząć nastepną serię??? Któraś z Was tak miała???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nat.alka Re: okres a tabletki IP: *.amsnet.pl / *.amsnet.pl 29.12.05, 07:27 Na ulotce jest dokładnie, że krwawienie z odstawienia pojawia się w 7-dniowej przerwie, czyli u Ciebie równie dobrze może pojawić się w niedziele. Ja np. dostaję 5 dnia przerwy, więc więcej luzu. Odpowiedz Link Zgłoś
alex359 Re: okres a tabletki 29.12.05, 09:51 spoko mała ja odstawiam plastry w poniedziałek a krwawienie przychodzi w czwartek, ale na poczatku tez tak mialam, ze od niedzieli czekalam do piatku. Acha i pamietaj! w niedziele zaczynasz kolejne opakowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: okres a tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 11:08 Co Ty za głupoty jej opowiadasz??? Oczywiście, że nowe opakowanie zaczyna w poniedziałek, bo przerwa ma wynosić 7 dni, a nie 6!!! A okres dostaje sie w przerwie, może to być nawet 7 dnia, czasami może też nie wystapic. Nie martw się, dziś mamy dopiero czwartek, więc nie ma na razie powodów do obaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juka Re: okres a tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 14:29 Ciekawe. A mi sie wydaje, że skoro ostatnia tabletkę wzięła w niedzile, to nowe opakowanie zaczyna w poniedziałek. Czasami aż strzach poradzić się na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: okres a tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 17:31 Połows dziewczyn na tym forum nie potrafi liczyc do 7. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajka Re: okres a tabletki IP: 192.168.2.* / 213.199.252.* 29.12.05, 17:35 hmm..liczyc potrafię ,ale nie wiem czy to jest normalne zjawisko ,że nie mam @ po 1-ej serii tabletek. To własnie to mnie zaniepokoiło,zwłaszcza ,że tabletki biore na uregulowanie krwawien. Zyczliwym dzięki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś