Dodaj do ulubionych

antykoncepcja

01.01.06, 09:36
Przyjmuję od 8 miesięcy Tri regol, zawsze miałam regularne krwawienia po
odstawieniu a teraz jest inaczej. Sex był, ale z prezerwatywą. Co może
oznaczać brak krwawienia?
Obserwuj wątek
    • Gość: zuza Re: antykoncepcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 09:39
      w ulotce na pewno napisali, ze krwawienie moze czasami nie wystapic
      • morgan22 Re: antykoncepcja 01.01.06, 09:40
        Dzięki Zuza, ale zawsze ten okres był, zawsze. więc umieram ze strachu przed
        ciąża!
        • Gość: zuza Re: antykoncepcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 09:41
          i tak chyba umierasz, skoro przy tabletkach uzywasz jeszcze prezerwatywy wink
          • morgan22 Re: antykoncepcja 01.01.06, 09:51
            Niestety,to prawda. Ale nie spotykam się już z tym facetem, więc ewentualna
            ciąża to KŁOPOT okrutny, zrozumiałe więc,że umieram ze strachu!
            • theday Re: antykoncepcja 01.01.06, 11:40
              a o ile się spóźnia okres? moze miałas stresy? pzestałas brac tabletki czy
              nadal je bierzesz?
              • Gość: Morgan22 Re: antykoncepcja IP: *.bpl.vectranet.pl / *.bpl.vectranet.pl 01.01.06, 11:56
                Hej
                Tabletki brałam regularnie, na ogół o tej samej porze, wczoraj powinnam dostać
                okresu a tu brak. Zawsze było bbb. czasowo. Nie wiem czemu teraz jest inaczej.
                Owszem brałam Heviran bo mam ospę.
                • Gość: martta Re: antykoncepcja IP: *.dolsat.pl / 85.219.248.* 01.01.06, 14:24
                  Gość portalu: Morgan22 napisał(a):

> Hej
                  > Tabletki brałam regularnie, na ogół o tej samej porze, wczoraj powinnam
                  dostać
                  > okresu a tu brak

na okres masz 7 dni bo tyle wynosi przerwa co nie? więc po co sie stresujesz?
                  więc nawet jesli wczesniej dostawałas juz 1 dnia przerwy to nagle mozesz dostac
                  ten okres 3 czy 5 dniu przerwy i nie jest to nic niepokojącego!
                  po drugie tabletki daja i tak dość duże zabezpieczenie i wg mnie sa
                  wystarczające a ty dodatkowo stosowałas prezerwatywe więc wg mnie to nie jestes
                  w ciązy i dopadła cie schiza ciązowa
                  a po 3 - tak choroba a w twoim wypadku ospa moze opożnic krawienie
                  no i po 4 nawet jesli nie dostaniesz tego okresu to wcale nie musi oznaczac ze
                  jestes w ciązy (bo wg mnie wcale tak nie jest) tylko potrzebna będzie zmiana
                  tabletek bo czasem tak jest

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka