Gość: Adzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 22:06 ( miałyscie tak??czytałam i poczułam, że zle widze w 1 oku. i teraz poszlam zdjąc soczewki i 1 nie ma(jak to mozliwe? wkladalam 2, dobrze widziałam, nic mnie nie uwierało...najgorsze jest to, ze one były roczne =drogie.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: K Re: ZGUBIŁAM SOCZEWKĘ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 22:19 Nie, nigdy tak nie miałam, a soczewki noszę od ponad 6 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: ZGUBIŁAM SOCZEWKĘ!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.01.06, 22:33 na pewno sie nie przesunęła???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adzi ZNALAZŁAM:))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 22:38 Ale sie ciesze)Wiecie gdzie była, w książce, która czytałam-cos mnie tkneło by tam sprawdzić. Zdziwiłam sie tym wypadnięciem, bo niby z jakiej racji, skoro 3/4 dnia tam siedziała??dodam, że nie tarłam oka, nie płakałam..po prostu nagle zaczełam zle widzieć kontury liter po prawej stronie(to z prawego oka ta soczewka. Teraz będe mieć schizę czy gdzies na mieście nie wypadnie Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: ZNALAZŁAM:))))) 04.01.06, 22:39 Hehe....spoko....lepsza taka schiza niz ciazowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adzi Re: ZNALAZŁAM:))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 22:42 Ciązowa tez teraz mam)Serio..w ogóle ten Nowy Rok zaczyna sie dla mnie jakos nerwowo.. Odpowiedz Link Zgłoś
joisana Re: ZGUBIŁAM SOCZEWKĘ!!! 04.01.06, 22:35 Dobrze obejrzyj oko, mnie się ostatnio rozerwała na oku na pół(od pocierania) i jedna część wpłynęła głęboko pod górną powiekę-cudem ją wyjęłam. Miłam ułatwione zafdanie, bo nosze Focusy a one środek mają jasno błękity i na białkówce oka je widać, te cąłkiem bezbarwne to gorsza sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: ZGUBIŁAM SOCZEWKĘ!!! 04.01.06, 22:38 Mi dzisaj zachaczyla o gorna powieke i prawie wypadla gdy wychodzilam rano z autobusu (poczulam,ze dotyka mi krawedzi gornych rzes gdy czulam,ze mnie obciera. Otworzylam mocno oko,zamknelam je i dotykajac powieki przesunelam galka by wypuscic powietrze..malo brakowalo,a stracilabym nowiutkie, bo kilkudniowe soczewki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ibelin Re: ZGUBIŁAM SOCZEWKĘ!!! IP: 213.25.20.* 05.01.06, 14:07 Noszę soczewki 10 lat i nigdy mie się coś takiego nie zdarzyło. Nawet jak spadłam z konia (niejednokrotnie) Odpowiedz Link Zgłoś
joisana Re: ZGUBIŁAM SOCZEWKĘ!!! 05.01.06, 14:11 To jest kwestia suchości oka, jeśli się dopuści do przeschnięcia, wtedy łatwo rozrywa sie albo wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
lilka.k Re: ZGUBIŁAM SOCZEWKĘ!!! 05.01.06, 14:17 Mnie się to zdarza bardzo często.Po prostu mi wypada i już...ale moja okulistka powiedziała,że jestem jak wygrana w totolotka...jedna na milion . Odpowiedz Link Zgłoś