Gość: Nata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 12:58 Jakie badanie mam zrobić jeśli mam nadżerkę? Czy każdą nadżerkę trzeba leczyć? Lekarka powiedziała, że jest mała i jak są dobre wyniki nie ruszać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellewina Re: nadżerka, badanie 07.01.06, 14:26 ja mam mala nadzerke na szyjce macicy, ale mimo ze mala to hm... przeszkadza ginekolog powiedziala, ze nie trzeba wypalac, ale przepisala mi oflodinex i betadine... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: nadżerka, badanie IP: *.server.ntli.net 07.01.06, 16:40 Idź sobie zrób cytologie. Ja posiadam lekką nadżerkę jednak ją lecze.Biore już 2 rodzaj tabletek,jednak nic nie pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
ob-gynaec Re: nadżerka, badanie 07.01.06, 17:30 No bo jak może pomóc? Żadne tabletki ani globulki nie pomogą, to nie jest choroba, żeby to leczyć. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=24193906 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nata Re: nadżerka, badanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 21:59 Czyli mój lekarz miał rację, że nie trzeba nic robić z tą nadżerką? Jak to powtórzyłłam znajomej to na mnie nakrzyczała, że każdą nadżerką trzeba się zająć. Ok, czyli mam zrobić cytologie i jak będzie ok to nic nie robić? A po czym poznam, że jest ok? Odpowiedz Link Zgłoś