Gość: ola IP: *.016.dsl.pth.iprimus.net.au 17.01.06, 12:31 co moze byc przyczyna jak krwawie po stosunku ???????????help Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
f_emmefatale Re: krew po stosunku!!!!!! 17.01.06, 12:40 Przerwanie wlony, okres. Nie denerwuj sie. Moze sa naprawde racjonalne wyjasnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: krew po stosunku!!!!!! IP: *.016.dsl.pth.iprimus.net.au 17.01.06, 13:05 dzieki ale to sie dzieje w wieku 33 lata moze hormony?/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: krew po stosunku!!!!!! IP: *.adsl.net.t-com.hr 17.01.06, 13:07 u mnie to byla nadzerka i (lub) polip w szyjce macicy. Wszystko juz skutecznie wyleczone. Najlepiej zglos sie z tym do ginekologa. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: krew po stosunku!!!!!! IP: *.016.dsl.pth.iprimus.net.au 17.01.06, 13:25 dzieki czy mialas wypalane cz leczone globulkami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: krew po stosunku!!!!!! IP: *.adsl.net.t-com.hr 17.01.06, 13:30 leczone globulkami Odpowiedz Link Zgłoś
nikkittaa Re: krew po stosunku!!!!!! 17.01.06, 14:05 Przechodzę właśnie dokładnie to samo... Miałam stosunek w sobotę (no, moze bylo troche za ostro) a wczoraj wieczorem wystąpiło dziwne krwawienie. I nie jest to okres.. Chociaż to końcówka cyklu, jednak nie wygląda mi to na krwawienie miesiączkowe. Krew nadal się pokazuje, np na pap. toaletowym, troche piecze w środku. Nigdy nic podobnego mi się nie zdarzyło, a jakieś dwa miesiące temu miałam usg dopochwowe i wszystko było ok. Czy powinnam się niepokoić??? Chciałam dzisiaj iść do mojego lekarza ale nie ma miejsc.. Odpowiedz Link Zgłoś
pianistka27 Re: krew po stosunku!!!!!! 18.01.06, 19:40 mi sie tez raz cos takiego zdarzyło. krew po stosunku. to było kilka dni przed miesiączką i do miesiączki plamienie. dodam, że od kilku miesięcy przed miesiączką mam plamienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierwsza Re: krew po stosunku!!!!!! IP: *.bochnia.pl 22.01.06, 16:52 Ja też miałam, po każdym stosunku krew, poszłam do gina cytologia i co? III gr, Badania ,infekcja wirusem HPV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: krew po stosunku!!!!!! IP: 89.22.192.* 29.05.14, 00:17 mam dość często krwawienie podczas jak i po stosunku. Byłam u lekarza zrobił mi badania wszystko wyszło ok. Nadal to się pojawia i nadal nie znalazłam przyczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzazuzka Re: krew po stosunku!!!!!! 25.01.06, 09:25 Ja tez to mam, szczególnie po tami ostrzejrzym seksie. Lekarz mówił, ze to przez stan zapalny. Wczoraj robiła mi cytologię i po tym badaniu znowu krwawiłam mocno. Po seksie to jeszcze moge zrozumiec ale po miźnięciu jakimś patyczkiem?! Zaczynam sie naprwdę niepokoić. Ciekawe co pokaże wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blania Re: krew po stosunku!!!!!! IP: *.040.dsl.pth.iprimus.net.au 25.01.06, 12:30 to napisz co nam co moze byc jedna z przyczyn krwawienia Odpowiedz Link Zgłoś
l_a_r_a to pewnie polip 03.02.06, 10:32 polip w zalezności od fazy cyklu moze być niewidoczny. Pojawia się i chowa. Odpowiedz Link Zgłoś