messja05 01.02.06, 14:32 nie mam juz siły, jestem uzalezniona od komputera, dlatego ciagle od siedzenia odnawia mi sie hemoroid. Nic nie pomaga. macie jakies sposoby na zaleczenie tego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna.c Re: hemoroidy 01.02.06, 14:56 To zależy, w jakim stadium masz hemoroidy.Jeżeli są juz wypadajace i same się nie chowają to zdecyduj się na zabieg. Ja miałam na jesieni zabieg metodą Hemoron i załuję, że nie zdecydowałam się wcześniej. Stosowałam czopki i maśc Avenoc-pomagało. ale na skutek dużego wysiłku fizycznego pogębiało się. Chyab dobrze by było , gdybyś zgłosiła się do proktologa-szkoda zdrowia, zeby się tak męczyć. Pozdrawiam Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
messja05 Re: hemoroidy 01.02.06, 15:01 dzieki, chyba tak zrobie ale jak potem siedziec przy komp? na gumowym kółku? Odpowiedz Link Zgłoś
fraaszka Re: hemoroidy 01.02.06, 15:08 messja05 napisała: > ale jak potem siedziec przy komp? na gumowym kółku? pozostaje klęcznik przed najważniejszym sprzętem twego życia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: hemoroidy IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.06, 13:25 Bardzo prosze o informacje czy zabieg metoda Hemoron jest bolesny, jak dlugo trwa, jaki jest przyblizony koszt? Zdecydowalam sie wybrac do proktologa i skonczyc z dolegliwosciami ale strach przed zabiegiem mnie pozera... pozdrawiam, Zuza Odpowiedz Link Zgłoś
kwietniowe_cappuccino Re: hemoroidy 01.02.06, 14:58 przede wszystkim zerwać z nałogiem i wstać a potem - do lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
messja05 Re: hemoroidy 01.02.06, 15:02 kwietniowe_cappuccino napisała: > przede wszystkim zerwać z nałogiem i wstać > a potem - do lekarza nie da rady, ja jestem uzalezniona na amen Odpowiedz Link Zgłoś
kwietniowe_cappuccino Re: hemoroidy 01.02.06, 15:06 to niestety, musisz leczyć obie rzeczy naraz Odpowiedz Link Zgłoś