zaba_pelagia 19.02.06, 16:51 właśnie w zdrowotnej biblii Polaków, w "Na dobre i na zle" potwierdzono, że w ciąży można miesiączkować witaj schizo PS scenarzyści muszą czytać to forum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fg Re: NO, to klops IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.02.06, 16:56 DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD LOL))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: NO, to klops 19.02.06, 17:16 ale pani doktor zaznaczyla, ze miesiaczkowala skąpo i nieregularnie.... ale i tak pewnie jutro bedzie wiele nowych "schizowych" wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
netka2 Re: NO, to klops 19.02.06, 17:18 No wlasnie skape krwawienia w pierwszych tygodniach ciazy (mylone z miesiaczka) moga wystepowac i sa spowodowane zmianami hormonalnymi u kobiety. Wszystko jest mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
jaskrawa Re: NO, to klops 19.02.06, 17:19 LOOOL rzeczywiście klops. w ogóle co z niej za Pani Doktor? nie wiedziala tego, co wiedzą scenarzyści i CALE FORUM GAZETY. LOOOL no, poza tym klops razy dwa, bo pewnie bidulka nie wie, z czyjego nasienia będzie dziecię. menża ma i kohanka się miauo. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: NO, to klops 19.02.06, 17:20 ale przecież wiesz, agata, że natychmiast każda miesiączka wyda się skąpa i nieregularna rany boskie, ile to milionów Polek oglądało? chociaż mogło być gorzej, mogli to puścić w M JAK M )))) ------ Roman, Andrzej, Jarosław - no, RAJ po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: NO, to klops 19.02.06, 17:41 Pewnie teraz nastapi mierzenie miesiaczki w mililitrach i porownywanie w poprzednimi miesiacami Odpowiedz Link Zgłoś
adzi25 Re: NO, to klops 19.02.06, 17:34 W M jak M może puszcza cos o piersiachDDD Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: NO, to klops 19.02.06, 17:52 Hehe..niezły wątek. Dobrze,że nie oglądałam, to nie wiem o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: NO, to klops IP: *.elk.mm.pl 19.02.06, 18:06 Ja dziś przypadkowo obejrzałam, jak usłyszałam diagnozę serialowego lekarza, pomyślałam prawie to samo, co założycielka tego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
fraaszka Re: NO, to klops 19.02.06, 20:00 ależ fem! teraz już przecież o tym wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: NO, to klops 20.02.06, 00:52 O kurcze..no tak! Kurde no! Wiedziałam o tym nawet 3 miesiace temu jak miałam 3 miesieczna schize,że zaszłam w ciążę z palcem,choć ciązle miałam okres. Ale dalej tam nie poszłam Wiecie gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
fraaszka Re: NO, to klops 20.02.06, 01:50 > Ale dalej tam nie poszłam > Wiecie gdzie no wiemy,wiemy i zastanawiamy się jakich w końcu argumentów użyć... Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: NO, to klops 19.02.06, 18:51 celna uwaga, Żabo Pe 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
niemamloginu2 ech 19.02.06, 21:11 a skoro już o tym filmie mowa to jakoś teraz dziwnie go kręcą - te ujęcia jakieś dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: NO, to klops 20.02.06, 09:07 sama miałam taką schizę kilkanaście lat temu > PS scenarzyści muszą czytać to forum > > to się potwierdzi jak pojawi się ciąża z ręcznika wujka Odpowiedz Link Zgłoś