Dodaj do ulubionych

Strzelajace, chrupiace kosci

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 09:28
moze to o niczym nie swiadczy ale chce zapytac o cos - mianowicie w moim
ciele bardzo ,,chrupia" kosci, jak np napne stope - cos strzela, zrobie
wiekszy ruch reka - cos strzela, nawet w biodrach, jak np usiade z nogami na
biurku i sie tak wyciagne cos mi w biodrach chrupie, jakby nogi odlaczaly sie
z zawiasow, hehe ;] czasem nawet chrupnie mi szczeka, gdy szerzej otworze
buzie. Co to moze byc? mam 20 lat.
Obserwuj wątek
    • bluejanet Re: Strzelajace, chrupiace kosci 08.03.06, 09:54
      a mi nadgarstki strzelaja - czy mam sie bac???
    • Gość: Ibelin Re: Strzelajace, chrupiace kosci IP: 213.25.20.* 08.03.06, 09:54
      Mnie tez chrupie i strzela. Nawet jak idę po schodach to mi chrupie w kolanach.
      Po rozmowach z róznymi lekarzami doszłam do wniosku, że ten typ tak ma i że
      jest to związane z małą ilością mazi (czyli tego co nawilża) w stawach. Tylko
      nie łykaj zadnych reklamowanych specyfików typu Artersan, g .. dają.
      Najlepsza jest galaretka z nóżek (ja nie przepadam, ale jadam - taką niezbyt
      tłustą)
      Jeden lekarz powiedział, że to strzelanie jest związane z tym, że jestem
      wysoka, mam długie ręce i nogi - generalnie długie kości, obciążają pracę stawów
      • Gość: asia Re: Strzelajace, chrupiace kosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 09:57
        dzieki. a nadgarstki tez mi strzelaja! moja mama tez mowi, ze to przez mala
        ilosc tej jakiejs mazi.
        • emkz Re: Strzelajace, chrupiace kosci 12.03.06, 18:41
          Aha, mi strzelaja kolana - koszmarnie! Ponoć to z braku mazi... Moja znajoma
          miała coś podobnego, ale jej oprócz strzelania doszedł okropny ból i to już
          było poważne, miała parę bolących operacji i teraz jest już wszytsko w
          porządku. Czyli o ile nie boli, to chyba ok.
    • Gość: m. Re: Strzelajace, chrupiace kosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 19:10
      Nie oczekujcie, ze po pierwszym Artresanie albo innym specyfiku nagle
      ozdrowiejecie...
      Ja mam zalecone branie Litozinu, w zwiazku z klopotami ze stawami
      szczekowymi...i wyraznie jest na nim napisane, ze efekty moga byc widoczne
      dopiero po paru tygodniach regularnego brania, a minimalny czas przyjmowania to
      chyba 3 miesiace...
      Nie ma tak hop siup...
    • Gość: gosia Re: Strzelajace, chrupiace kosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 21:20
      A mnie czasem chrupnie kiedy bardzo się wypnę, np.przy wieszaniu prania albo
      skoku przez płot do sąsiada.Czy powinnam się bać?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka