ida37 08.03.06, 17:31 Cześć. Nic nie znalazłam o nim w innych wątkach. Proszę nie kasujcie mojego postu Szukam dobrego lekarza i proszę dziewczyny o opinię na jego temat Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joisana Re: Dr. Wodzyński - Olsztyn 08.03.06, 18:37 Sprawdzałaś na forum Biała lista dobry ginekolog? Odpowiedz Link Zgłoś
ida37 Re: Dr. Wodzyński - Olsztyn 08.03.06, 20:05 Nic nie mogę znaleźć niestety. Mam problem i nie mogę go rozwiązać. Odpowiedz Link Zgłoś
joisana Re: Dr. Wodzyński - Olsztyn 08.03.06, 20:09 Sprawdzałaś na wskazanym forum czy nie? Wyszukiwarka zastrajkowała czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
ida37 Re: Dr. Wodzyński - Olsztyn 08.03.06, 20:56 Sprawdzałam. Jak chcesz to skasuj mój post. Widzę, że nie otrzymam tu pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
bibi.mal Re: Dr. Wodzyński - Olsztyn 09.03.06, 20:49 Jestem z okolic. O co dokladnie Ci chodzi?? (Akurat tego lekarza nie znam, ale mogę polecić innego) Odpowiedz Link Zgłoś
ida37 Re: Dr. Wodzyński - Olsztyn 09.03.06, 21:30 Cześć, poleć mi proszę kogoś w tych okolicach, kto ma fachowe podejście do pacjentki. Potrzebuję kogoś dobrego i zaufanego, bo jeden lekarz wychodował mi włókniaka - stwierdził, że to powiększony gruczoł...potrzebuję diagnozy u innego również w sprawie nadżerki, muszę zrobić cytologię, bo inny lekarz zabrał sobie wynik i nie oddał. Brak słów. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś