20.03.06, 11:14
Obserwuj wątek
    • moniqqq Re: Krew... 20.03.06, 11:16
      Czy któraś z was też tak miała??
      Nie wytrzymaliśmy i wczoraj kochaliśmy się z mężem...
      Minęło już prawie 6 tygodni po porodzie - mam wiytę w tym tygodniu u
      ginekologa - myślałam że wytrzymamy ... ale nic z tego...
      I było extra, tylko po... pojawiła się krew ...
      Nie było jej dużo i dziś już praktycznie nic nie leci, ale... czy to normalne
      na ten "pierwszy raz" po porodzie??
      czy coś jest nie tak??
      • mamamareczka1 Re: Krew... 20.03.06, 12:25
        Ja też tak miałam...Wczoraj kochałam się z mężem dopiero 9 tyg. po porodzie...I
        po też pojawiła się krew...dzisiaj prawie nic juz nie ma...Co to mogło być????
        Poradźcie!!!!
        • elf1977 Re: Krew... 20.03.06, 12:53
          mnie ginekolog powiedzial, ze to normalne. w pologu i po nim sluzowka pochwy
          jest bardzo cienka i latwo ja uszkodzic. u mnie ten stan rzeczy twal dokad
          karmilam piersia. stosujcie duze ilosci zelu nawilzajacego. ja dostalam
          dodatkowo masc z hormonem, ale i tak jej nie stosowalam.
          • mamamareczka1 Re: Krew... 20.03.06, 13:11
            Dziekuję elfie 1977 za odpowiedź!
            Bardzo mnie pocieszyłaś swoim postem...Nawet nie wiesz jak bardzo...Też karmię
            piersią...Naprawdę wczoraj się wystraszyłam...Mam nadzieję, że następnym razem
            będzie lepiej smile
            Pozdrawiam!
            • elf1977 Re: Krew... 20.03.06, 13:17
              Wiesz, na sto % może powiedzieć tylko lekarz, ale jak krwawienie niewielki, po
              stosunku i mija na drugi dzien, to najprawdopodobnie to. Mnie to sie zdarzalo
              pare razy, przy lubrykatach było ciut lepiej. Ginekolog powiedział, że po
              porodzie pochwa przypomina stan przed manopauzą i w jej trakciesmile Szczegolnie
              podczas karmienia. Ja dopiero po skończeniu karmienia poczułam, że jest
              naprawdę dobrze...
              Pozdrawiam.
              • mamamareczka1 Re: Krew... 20.03.06, 13:28
                No też mam nadzieję, że to to...Do ginekologa pójdę, bo i tak muszę...
                Dzięki elfie 1977 smile
          • moniqqq Re: Krew... 20.03.06, 15:16
            A tobie - elfie1977 - dziękuję za odpowiedz.
            Dziś już śladu nie ma po krwi - na szczęście.
            podniosłaś mnie swoją odpowiedzią na duchu.

Pozdrawiam.
    • zona_mi Moniqqq 20.03.06, 13:34
      Poczytaj:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=24683030&a=24683030
      • moniqqq Re: Moniqqq 20.03.06, 15:14
        Nie chcę być niemiła, ale sama sobie poczytaj - myślę o tematach postów, które
        znajdują się na tym forum...
        I policz ile z osób tu piszących stosuje się do tych reguł.
        3/4 się nie stosuje - to tak gdybyś nie zauważyła, więc życze szczęścia w
        rozsyłaniu tego linku do wszystkich matek, które "źle" trafiły wink

Pozdrawiam.
        • aga55jaga Re: Moniqqq 20.03.06, 15:32
          I policz ile z osób tu piszących stosuje się do tych reguł.
          > 3/4 się nie stosuje - to tak gdybyś nie zauważyła, więc życze szczęścia w
          > rozsyłaniu tego linku do wszystkich matek, które "źle" trafiły wink

i daltego owe wątki nie mieszczące się w tematyce forum Niemowlę, są
          przenoszone na inne - tematycznie odpowiadające fora. Tak też zapewne będzie i
          z tym wątkiem, który zostanie ,podejrzewam, umieszczony na forum Zdrowie
          kobiety smile)) pozdrawiam
        • zona_mi Re: Moniqqq 20.03.06, 17:07
          Jednak pierwsze zupki, wózki, czy inne okołoniemowlęce tematy można od biedy
          uznać za właściwe tutaj - jak się mają do tego fikołki świeżo upieczonej
          mamusi? wink
          Zdrowie kobiety to forum pełne aktywnych użytkowniczek i zamieszczenie Twojego
          wątku tam od razu, byłoby bardziej celowe niż założenie go tutaj a następnie
          przenoszenie.
          Poza tym moja uwaga miała charakter informacyjny - nie ma się co indyczyć,
          wystarczyło podziękować, jeśli dzięki temu zyskałaś wiedzę o forum tematycznych.
          Albo nic nie pisać uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka