adsa_21 24.03.06, 12:04 na 16 kwietnia mam wyznaczona wizyte u tej doktorki. Czy ktoras z Was u niej byla i moze podzielic sie ze mna spostrzezeniami z wizyty. dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwotlen Re: dr Urszula Stopińska-Głuszak 24.03.06, 21:34 Bardzo dobra gin-endo - adiunkt kliniki endykrynologii (szpital bielanski). lecze sie u dr. Stopinskiej od 6 lat, ale prywatnie. Robi dokladny wywiad, zleca badania chetnie wyjasnia, ale trzeba zadawac pytania. Ale opinie jak to zazwyczaj bywa sa rozne, jedne dziewczyny sa b. zadowolone inne nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ride_the_lightning Re: dr Urszula Stopińska-Głuszak 25.03.06, 15:10 Ja byłam na razie u niej raz (prywatnie) więc trudno się wypowiedzieć, ale rzeczywiście zleca badania i chyba zna się na rzeczy. Tylko wizyta jest droga - 120 zł. Za kilka dni idę drugi raz i zobaczymy. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwotlen Re: dr Urszula Stopińska-Głuszak IP: *.aster.pl 27.03.06, 21:18 A gdzie sie leczysz? Ja w Alvicie 3 m-ce temu placilam 100 zl. Ale przyjmuje takze w klinice Damiana i w prywatnym gabinecie na Okeciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adsa_21 Re: dr Urszula Stopińska-Głuszak IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 28.03.06, 12:55 no wlasnie, ja ide do Damiana. dzieki dziewczyny za opinie! Odpowiedz Link Zgłoś