Gość: paula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 20:48 mam katar i to straszny chodze z chusteczkami przy tylku ze tak sie wyraze ciezko mi sie oddycha pomocy jakies domowe sposoby leczneia?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatka_to_ja Re: Katar !! 25.03.06, 21:20 nie wiem, co dziala z domowych sposobów, ale jak bardzo meczy cie katar - kup moze w aptece tabletki CIRRUS - na mnie zadzialaly w ciagu pol godziny.. i katar - jak reką odjął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinosia Re: Katar !! IP: *.chello.pl 26.03.06, 11:01 witaj, współczuję Ci bardzo, bo katar to fatalna sprawa:/. Ja na katar stosuję polecone przez lekarza kropelki, a w zasadzie zawiesinę - Sulfarinol (ok. 9 zl). W przeciwienstwie do wszytskich "psiukaczy" do nosa nie wysusza śluzówki, natłuszcza nochala, natychmiast przynosi ulgę i można stosować dłużej niż "psiukacze" (aporopos psiukaczy, to ja mam jakies uczulenie na nie, jak sobie psiknę do nosa to świdruje mnie dobrych parę minut, kicham i wogóle takie nieprzyjemne uczucie w nosie mam). Dodatkowo polecam inhalacje z kropelek INHALOL (ok. 6 zł) - rewelacja Zdrówka życze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Katar !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 13:07 Inhalacje np. olejkiem miętowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Re: Katar !! IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 26.03.06, 13:13 Potwierdzam - CIRRUS daje świetne rezultaty na taki cięzki katar!! Odpowiedz Link Zgłoś
adzi25 Re: Katar !! 26.03.06, 13:53 z domowych sposobów smaruję obok dziurek nosa czosnkiem-troche piecze, ale katar bardzo ładnie schodzi i lepiej oddychać. Odpowiedz Link Zgłoś
kajaja2 Re: Katar !! 26.03.06, 14:31 a moze masz katar sienny tzw.alergiczny.teraz juz zaczyna wszystko kwitnac my nie widzimy ale tak jest.sproboj sobie wziasc allertec albo cos przeciw alegicznego cos co nie jest na recepte.moze to jest przyczyna twojego kataru Odpowiedz Link Zgłoś
trocka21 Re: Katar !! 27.03.06, 10:52 mi zawsze pomaga miód... kanapki z miodem i cytryną, herbata z miodem, mleko z miodem na dobranoc...dwa dni i jak ręka odjął p.s.najlepiej jakby miód był z domowej pasieki/ew. kupiony od hodowlarza bo te ze sklepu to wiadomo... Odpowiedz Link Zgłoś