kloonka11 01.04.06, 21:10 Czy mozecie polecic jakiś skuteczny środek na silne zawroty głowy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuza Re: Zawroty głowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 21:14 o matko boska, może jeszcze domowy? a z jakiego powodu masz te zawroty? Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: Zawroty głowy 01.04.06, 22:26 wizytę u lekarza tylko i wyłącznie. a jeśli są silne, to jak najszybszą. 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
kwietniowe_cappuccino Re: Zawroty głowy 02.04.06, 10:22 ginkofar? A mianowicie na co ten ginkofar? www.mediweb.pl/symptoms/wyswietl_s.php?id=14 na zapalenie ucha czy na udar mózgu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobietka Re: Zawroty głowy IP: *.osiedle.net.pl 02.04.06, 17:19 Kiedys jak miałam zawroty głowy,wylądowałam w szpitalu.Preszłam wszystkie z możliwych badań i nic mi nie wykryto.Przepisali mi Ginkofar i jakieś witaminy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajka Re: Zawroty głowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 17:29 betaserc, ale na recepte, ale i tak trzeba szukac przyczyny: kregoslup szyjny, hormony, nerwica ....., zycze zdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
kajaja2 Re: Zawroty głowy 03.04.06, 09:13 w jakim ty wieku kobieto jestes?zawroty glowy moga byc zroznych przyczyn kregoslup niskie cisnienie cos z glowa.ja ze mam ucisk na kreg ledzwiowo piersiowy i mam niskie cisnienie to mi sie czesto zdarza na cisnienie biore efortil lub cardiamid z coffeina i jakoz mi mijaja zawrotu rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herbata Re: Zawroty głowy IP: *.lu / *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 10:43 jest na to świetny lek homeopatyczny Vertigo -heel ,mi pomógł.U mnie zawroty głowy były na tle nerwowym. Odpowiedz Link Zgłoś