Gość: aska IP: *.elomza.pl 13.04.06, 17:54 czy jest to zmoliwe zeby wybadac sobie samemu cos na maccicy? Prosze o odpowiedz/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aska Re: guzek na macicy IP: *.elomza.pl 13.04.06, 18:10 no tak jakby po zewnetrznej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: guzek na macicy IP: 172.28.252.* 13.04.06, 18:50 a możesz powiedzieć dokładniej jak włożyłaś palec do macicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: guzek na macicy IP: *.elomza.pl 13.04.06, 18:53 czli to co na zewnatzr, to szyjka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: guzek na macicy IP: 80.54.169.* 13.04.06, 19:39 Gazeta.pl > Forum > Kobieta Czwartek, 13 kwietnia 2006 Zdrowie kobiety boli mnie macica Autor: Gość: boje sie IP: *.elomza.pl Data: 13.04.06, 18:15 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz juz wiele tygodni odczyuwam bol pod pepkiem i w okolicy podbrzusza z lewej strony, obraz usg nic nie pokazuje zlego, badania krwi i moczu ok, a mnie boli co raz bardziej , szyjka macicy jak dotykam jest "tkliwa" boli , kluje i piecze. Bol zaczal sie przy dzwiganiu, pozniej juz bolalo jak chodzilam, teraz non stop. U gastrologa bylam, jest ok. Ciezko z tym zyc, boli kregoslu juz nie pamietam kiedy sie wyspalam. Musialam zostawic moja prace do czasu wyleczenia, bo bylo niemozliwe. Tylko co robic. Znacie co stakiego? Widzialam tu podobne zapytania wrecz identyczne objawy, ale pozostawione bez odpowiedzi (?). Prosze poradzcie cos dziewczyny. To w koncu objasnij bo wystepujesz pod dwoma nickami czy boli cie macica czy tez masz tam guzek.Dobrze by było gdybys rowniez objasniła jak ty to robisz i w jakiej pozycji że jestes w stanie ocenic te objawy.Masz takie predyspozycje medyczne ze az szkoda ze sie marnujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emijov Re: guzek na macicy IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 07:15 nie wiem. ale ja na szyjce też wyvczułam taka grudkę i byłam u gina i stwierdził że to nic powaznego . u mnie to jakiś zrost po ci.ązy, prawdopodobnie było jakieś małe pęknięcie. Odpowiedz Link Zgłoś