cure.3 24.04.06, 15:11 Jakie są konsekwencje takiej wady anatomicznej?Słyszałam o bólu podczas stosunku i problemów z ciążą. Czekam na wasz opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very_martini Re: Tyłozgięcie macicy 24.04.06, 15:16 moja propozycja: skorzystaj z wyszukiwarki, żeby jakoś urozmaicić sobie czekanie na opinie innych 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
monikan01 Re: Tyłozgięcie macicy 24.04.06, 17:27 Ja mam tyłozgięcie macicy i rzeczywiście miałam bolesne miesiączki ale to się skonczyło po urodzeniu dziecka -mam dwójkę dzieci i nie miałam żadnych problemów z zajściem w ciążę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Tyłozgięcie macicy IP: 195.187.47.* 24.04.06, 15:29 Czy ja wiem..., też mam taką wadę, ból przy stosunku nigdy nie występował. O ciążę postarałam się i udało sie za pierwszym razem. W ciąży bez jakichkolwiek problemów. Synek ma 4 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Tyłozgięcie macicy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.04.06, 15:32 Ja tez to mam i nigdy zadnych boli nie mialam. Odpowiedz Link Zgłoś
moniak7 Re: Tyłozgięcie macicy 24.04.06, 16:26 Bylo juz mase na ten temat. Poszukaj. A z tylozgieciem to takie straszenie, tez to mam i nic zlego sie nie dzieje, strasznie duzo babek to ma. Odpowiedz Link Zgłoś
garraretka Re: Tyłozgięcie macicy 24.04.06, 17:07 Przede wszystkim tyłozgięcie NIE JEST wadą anatomiczną! Po prostu taki typ budowy i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś