ann10 03.01.03, 12:38 Od paru dni mam problem z wargami sromowymi. Mam je bardzo zaczerwienione, a przy tym okropnie mnie piecze. Bardzo bym prosiła o radę, co mogę robić aby te objawy ustąpiły. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plomyk Re: problem! 03.01.03, 12:42 Chyba najlpiej jak udasz sie do lekarza. To moze byc bardzo wiele infekcji. Mi sie tak zaczela opryszczka, ktora sama nie zniknela i z dnia na dzien byla coraz bardziej bolesna. jakbym tyle nei czekala to mialabym to od razu z glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
ann10 Re: problem! 03.01.03, 13:07 Dziękuję Ci plomyk za odpowiedź. Bedę musiała się wybrać do lekarza, choć chciałasm tego uniknąć. Ale coż Odpowiedz Link Zgłoś
malutka33 Re: problem! 03.01.03, 18:13 Do lekarza idź koniecznie. Może to być niestety nieprzyjemna grzybica. Póki co jeśli masz w domu to złagodzi objawy Pimafucin (maść) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_a_s Re: problem! 04.01.03, 14:28 Kup sobie krem "Clotrimazolum" - w aptece bez recepty. Moze cos pomoze Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: problem! 11.01.03, 17:07 Na razie proponuję zastosować preparat Tantum Rasa, a jesli objawy się utrzymaja skonsultować się z lekarzem ginekologiem. takie objawy mogą być spowodowane stanem zapalnym, otarcie,m czy urazem przy wspólzyciu, uczuleniem na środki stowane do [podmywania czy proszek , wktórym pierze Pani bieliznę bądź zmianami spowodowanymi wystąpiemniem żylaków sromu- ich zapalenie,m. Odpowiedz Link Zgłoś