Gość: Jujuhu IP: *.konstancin.net.pl / *.knc.pl 15.05.06, 19:22 Boshe jakie dziwne to opakowanie... W ulotce pisze ze kazda tabletka oznaczona jest dniem tygodnia. Bzdura Zaczac od START czy od dnia tygodnia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martta_k Re: Novynette :) 15.05.06, 19:29 napisz sobie delikatnie na opakowaniu pn, wt, sr, czw, pt sob i niedz i zacznij brac od tego dnia w którym dostałaś okres, wszystkie pigułki maja taki sam sklad wiec bez znaczenia jest która wezmiesz, a dni tygodnia ułatwia ci czy na pewno wziełaś w danym dniu tyg pigułke bo bez tego to w końcu zapomnisz czy wziełas pigułke a jak sobie napiszesz dni tygodnia to bedzie ci łatwiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaszmir18 Re: Novynette :) IP: *.chello.pl 15.05.06, 21:53 TEZ TAK ZROBILAM Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia17 Drugie pytanko... 15.05.06, 19:50 Mam jeszcze jedno pytanko... Czy tabletki hamuja rozwijanie sie organizmu? Chociazby rosniecie piersi? Bo tego bym akurat nie chciala Odpowiedz Link Zgłoś
martta_k Re: Drugie pytanko... 15.05.06, 20:15 mnie piersi przy tych pigułkach nawet nie drgnęły, nawet nie przytyłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaszmir18 Re: Drugie pytanko... IP: *.chello.pl 15.05.06, 21:54 moje piersi staly sie za to pelniejsze i nawet troche wieksze.. Odpowiedz Link Zgłoś