little_vampire 01.06.06, 09:01 miałyście mdłości po castagnusie? ja jestem w połowie pierwszego pudełka i mnie mdli czasami, zwłaszcza rano kiedy to mija? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ida37 Re: castagnus - mdłosci 01.06.06, 09:29 Jednak się zdecydowałaś? Pomaga choć troszkę? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
little_vampire Re: castagnus - mdłosci 01.06.06, 11:51 tak, pomaga mi. jestem w połowie opakowania i już widze efekty. ból przed mniejszy był, nudności nie było prawie, stany lękowe też mniejsze. pomógl Odpowiedz Link Zgłoś
emilia_a Re: castagnus - mdłosci 01.06.06, 10:40 Oprócz wielu pozytywnych opinii o Castagnusie juz jedną podobną kiedyś słyszałam, że powoduje mdłości. Jeśli to nie przejdzie, to spróbuj z innymi lekami o podobnym działaniu. Perionorm, Agufem również są z wyciągiem z agnus castus (niepokalanka mnisiego), ale w innych stężeniach, Mastodynon oprócz tego ma też inne składniki - może któryś lek będzie lepiej pasował. Koniecznie pamiętaj o witaminach i mierałach. Witaminy : B6, E, calcium 1000mg /dziennie, Magnesium 360mg od 15 dnia cyklu, Olej z pierwiosnka lekarskiego www.amb.edu.pl/wydzialy/wyklady_z_psychiatrii/seminaria/10.ppt Witamina A+E pomaga zwalczyć ból piersi. Olej z nasion wiesiołka pomaga zwalczyć PMS i bóle miesiączkowe. www.mamo-tato.pl/article_show.php?a_id=20&s_id=1&ss_id=3 Tylko nie wszystko na raz, z rozwagą) Mnie najbardziej kusi ten olej z nasion wiesiołka, same pozytywy o nim słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: castagnus - mdłosci IP: *.chello.pl 01.06.06, 22:59 ja kończę opakowanie mastodynonu chyba troszkę pomógł ale zacznę też chyba łykać magne B6 i moze po mastodynonie olej z wiesiołka... można go kupic w aptece czy tylko w zielarskim? Odpowiedz Link Zgłoś
maalza Re: castagnus - mdłosci 02.06.06, 13:46 >Tylko nie wszystko na raz, z rozwagą) Mnie najbardziej kusi ten olej z nasion > > wiesiołka, same pozytywy o nim słyszałam. Emilia_a, ja stosuje olej z wiesiołka juz drugi cykl, biore go na wydłuzenie fazu lutealnej ale jak na razie pomógł na cerę i ból piersi (wiec coś tam działa)...A co z ta faza lutealną, to nie wiem ;-(( Odpowiedz Link Zgłoś