Dodaj do ulubionych

hemoroidy-nie typowe objawy

03.06.06, 20:09
Nie mam żadnych widocznych wystających hemoroidów,nie mam krwi w stolcu,ale
potworny świąd odbytu w średnicy 5 cm sięgający ,aż do pochwy.Błona śluzowa
wokół odbytu zrobiła się cienka i strasznie pęka ,czasami piecze.Przy pochwie
jest bardzo czerwona.Byłam u proctologa powiedział,że tak żle to wszystko
wewnątrz nie wygląda tylko jeden hemoroid,ale czy on dawał by takie koszmarne
objawy przez pół roku .Z dolegliwoścoami tymi nie mogę dłużej tak żyćsad(((I
czy mogą to być hemoroidy??
Obserwuj wątek
    • intuicja77 Re: hemoroidy-nie typowe objawy 03.06.06, 20:34
      może kwestia pasożytów?
    • Gość: Monika Re: hemoroidy-nie typowe objawy IP: 80.54.169.* 03.06.06, 21:45
      Miałam to samo i serdecznie ci wspolczuje.Co prawda nie poszłam do żadnego
      lekarza i sama sobie poradziłam choc zanim sobie pomogłam metoda prób i błedów
      cierpiałam prawie pół roku.
      • mena773 Re: hemoroidy-nie typowe objawy 03.06.06, 23:43
        A jak sobie pomogłaś???????????????
        • Gość: Monika Re: hemoroidy-nie typowe objawy IP: 80.54.169.* 04.06.06, 10:33
          Kup sobie w apotece "Epikrem" to taka masc w pudełku.Małe opakowanie 4 zł duże
          8zł.Smaruj przez cały czas nawet gdy juz nie bedzie swędzenia.Na te hemoroidy
          kup sobie zioła Rektovit i codziennie po obiedzie jedna saszetke zaparz i
          wypij.To naprawde pomogło.Jedz tez słoniecznik łuskany ,do kupienia w kazdym
          markecie,sklepie spożywczym.Zycze zdrowka i efektow w leczeniu.
          • mena773 Re: hemoroidy-nie typowe objawy 04.06.06, 10:45
            Dziękuję Ci bardzo za poradę.smile))Kiedys pomagała mi maśc proctoglywenol,a teraz
            już prawie nic mi nie pomaga.Jedynie troszkę pomaga mi maśc chińska ze sklepu
            zielarskiego ,ale to też nie załatwia sprawy być może po prostu za krótko ja
            stosowałam.Spróbuję smarować tak jak mówisz jeszcze po ustapieniu
            objawów.Spróbuję też ziółka o których mówisz.A słonecznik niestety na mój
            przewód pokarmowy nie działa tak,żebym się częsciej i lepiej
            wyprózniała.jeszcze raz dziękujęsmile
    • Gość: aaana Re: hemoroidy-nie typowe objawy IP: *.bb.online.no 05.01.16, 16:25
      A byłaś u ginekologa? U mnie tak objawiła się infekcja pochwy, o dziwo w środku prawie nic nie było, ale na zewnątrz kosmos, plus dookoła odbytu. Dostałam tabletki plus probiotyk i się po tygodniu ustabilizowało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka