Gość: anka IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 10.06.06, 09:43 Które tabletki są najelpsze na uregulowanie okresu? Które mają najmniej skutkow ubocznych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Tabletki na uregulowanie okresu IP: *.chello.pl 10.06.06, 09:50 Ziołowe, ew. magnez, calcium i wit. B6. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Tabletki na uregulowanie okresu IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 10.06.06, 10:07 biore magnez B6 Byłam u ginekologa i powiedział, że przepisze mi tabletki na uregulowanie a przy okazji antykoncepcja...Ale ja jej nie potrzebuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: Tabletki na uregulowanie okresu IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.06, 11:51 A dlaczego chcesz te okresy regulować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: Tabletki na uregulowanie okresu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 12:14 nie polecam... ja dostałam właśnie na uregulowanie okresu - chociażni epotrzebowałam antykoncepcji... i obrzydliwie sie czułam - dostałam jasmin - okres z odstawienia owszem - wystapił - ale kiedy zrezygnowałam z piguł - okresu jak nie było tak nie ma...wiec to teriapia - która jest tylko pewnym chwilowym rozwiązaniem - a nie leczneiem!! wiec - nie daj sie na to namówić...no chyba - ze natualne metody - np czarna malwa czy ruta...nie pomogą./... /ewentualnie powrót do rownowagi psychicznej - jesli żyjesz w stresie - albo wagi - jesli sie odchudzałaś/... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve_23 Re: Tabletki na uregulowanie okresu IP: 212.160.138.* 10.06.06, 13:13 z tabletek to nie jest taki naturalny okres, to sztuczne krawienie nie polecam, chyba ze ziołowe, naturalne metode. E. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Tabletki na uregulowanie okresu IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 10.06.06, 16:42 ja nie chce.. powiedziala lekarzowi, ze mam nieregularne okresy i on oznajil,ze przepisze mi tabletki.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: Tabletki na uregulowanie okresu IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.06, 17:04 Lekarze, u których byłam zgodnie twierdzili, ze moje cykle 25-33 dniowe są w normie i żaden nie proponował mi żadnej regulacji. Nie wiem, jak to wygląda u Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Tabletki na uregulowanie okresu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.06, 20:04 nie mogłam stosowac pigulek anty, bo sie zle czulam, a wiec na uregulowanie okresu jem duphaston od 16 do 25 dc i jest ok. luteina byla za slaba, a duphaston dziala dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś