Dodaj do ulubionych

Tabletki na uregulowanie okresu

IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 10.06.06, 09:43
Które tabletki są najelpsze na uregulowanie okresu? Które mają najmniej
skutkow ubocznych?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Tabletki na uregulowanie okresu IP: *.chello.pl 10.06.06, 09:50
      Ziołowe, ew. magnez, calcium i wit. B6.
      • Gość: .... Re: Tabletki na uregulowanie okresu IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 10.06.06, 10:07
        biore magnez B6

Byłam u ginekologa i powiedział, że przepisze mi tabletki na uregulowanie a przy
        okazji antykoncepcja...Ale ja jej nie potrzebuje..
        • Gość: lilka Re: Tabletki na uregulowanie okresu IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.06, 11:51
          A dlaczego chcesz te okresy regulować?
          • Gość: :( Re: Tabletki na uregulowanie okresu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 12:14
            nie polecam...
            ja dostałam właśnie na uregulowanie okresu - chociażni epotrzebowałam
            antykoncepcji...
            i obrzydliwie sie czułam - dostałam jasmin - okres z odstawienia owszem -
            wystapił - ale kiedy zrezygnowałam z piguł - okresu jak nie było tak nie
            ma...wiec to teriapia - która jest tylko pewnym chwilowym rozwiązaniem - a nie
            leczneiem!!
            wiec - nie daj sie na to namówić...no chyba - ze natualne metody - np czarna
            malwa czy ruta...nie pomogą./... /ewentualnie powrót do rownowagi psychicznej -
            jesli żyjesz w stresie - albo wagi - jesli sie odchudzałaś/...

• Gość: eve_23 Re: Tabletki na uregulowanie okresu IP: 212.160.138.* 10.06.06, 13:13
              z tabletek to nie jest taki naturalny okres, to sztuczne krawienie nie polecam,
              chyba ze ziołowe, naturalne metode.
              E.
          • Gość: .. Re: Tabletki na uregulowanie okresu IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 10.06.06, 16:42
            ja nie chce.. powiedziala lekarzowi, ze mam nieregularne okresy i on oznajil,ze
            przepisze mi tabletki..
            • Gość: lilka Re: Tabletki na uregulowanie okresu IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.06, 17:04
              Lekarze, u których byłam zgodnie twierdzili, ze moje cykle 25-33 dniowe są w
              normie i żaden nie proponował mi żadnej regulacji. Nie wiem, jak to wygląda u
              Ciebie.
    • sea80 Re: Tabletki na uregulowanie okresu 10.06.06, 17:21
      castagnus-ziolowe
    • Gość: aa Re: Tabletki na uregulowanie okresu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.06, 20:04
      nie mogłam stosowac pigulek anty, bo sie zle czulam, a wiec na uregulowanie
      okresu jem duphaston od 16 do 25 dc i jest ok.

luteina byla za slaba, a duphaston dziala dobrze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka