Gość: Labofarm-pomaga? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 22:44 Czy ktoś z Was stosował ten lek? Jest to lek uspokajający, ciekwa jestem w jakim stopniu. Cierpię na nerwicę i nie chciałabym się szpikować psychotropami. Dodam, że biorę betalok zoc 0,5 na uspokojenie serca. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: natalia. Re: Agawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 22:53 ale jaki lek? taki biało-niebieski, z melisą i chmielem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agawa Re: Agawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 22:56 Sorki-pomyliłam autora z tematem. Chodzi mi o Labofarm- nie wiem z czym on jest mówiąc szczerze, przeczytałam gdzieś, że jest uspokajający i nie uzależnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia. Re: Agawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 22:58 no, miły ziołowy lek ale co mają do rzeczy psychotropy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Agawa IP: 213.241.34.* 18.06.06, 23:10 Labofarm to nazwa producenta a nie leku. jeśli pytasz o "Tabletki uspokajające" firmy Labofarm (takie plastikowe słoiczki z granatowym wieczkiem) to są to jedne z "najsilniejszch" ziołowych tabletek uspokajających; niektórym osobom przeszkadza ich zapach i szorstkość Odpowiedz Link Zgłoś