Dodaj do ulubionych

yasmin-przytycie

22.06.06, 10:44
dziewczyy biore juz dluzszy czas yasmin i nic mi nie bylo nawet bole piersi
ustaly i nawet nie tylam ale od pewnego czasu zauwazylam ze 2kg mi
przybylo.lekarz mowil ze nie powinno sie tyc po tym leku bo woda sie
zatrzymuje.jem malo duzo pije ruch mam caly czas a przytylam.nie wiem co
zrobic zeby nie przytyc juz sie zastanawiam czy czasem nie odstawic
yasminu ale jak pomysle o silnych bolach menstruacyjnych to mnie
przeraza.macie jakis pomysl?
Obserwuj wątek
    • garraretka Re: yasmin-przytycie 22.06.06, 10:46
      2kg to problem?
      • kajaja2 Re: yasmin-przytycie 22.06.06, 10:48
        ale biorac 6lat anty i po kazdych 2kg-3kg to chyba jest problem
        • garraretka Re: yasmin-przytycie 22.06.06, 10:50
          no tak - mogło się nazbierać.

Ja biorę Yasmin i też zauważyłam jakieś 2-3 kg na plusie - ale akurat w moim
          przypadku to było wskazane wink
          • kajaja2 Re: yasmin-przytycie 22.06.06, 10:57
            znudzilo mi sie juz chodzic do krawcowej aby wszytko poszerzala naprwade juz
            sie zaczynam martwic nie chce byc gruba,zawsze jakos wygladalam ateraz mysla ze
            jestem w ciazy a do ciazy to nam sie nie spieszy.brzuszki,wioselka rower i nic
            nie pomaga
            • garraretka Re: yasmin-przytycie 22.06.06, 11:02
              To, że co do zasady yasmin nie powodują zatrzymywania wody i tycia to wcale nie
              znaczy, że tak działają na wszystkich. Dlatego ja bym na Twoim miejscu zmieniła
              tabletki. Po co się męczyć?
              Kiedyś brałam Mercilon - po tym waga nie drgnęła ani o gram ale za to libido =
              -100% - a o taką koncepcję mi nie chodziło wink
              Ale jak wiadomo to sprawa bardzo indywidualna.

Pozdrawiam smile
              • kajaja2 Re: yasmin-przytycie 22.06.06, 11:10
                wiesz u mnie jest jeszce ten prblem ze musi je zatolerowac zoladek i glowa bo
                reszte tabletek musialm przez to odstawic.mam silna migrene i nie wszytkie
                tabletki glowa przyjmuje i zoladek rowniez .dziwne to ale tak mam
                • oolla Re: yasmin-przytycie 22.06.06, 16:08
                  Ja biorę yasmin od grudnia i schudłam ok 4 kg. Czuję sie świetnie. W pierwszych
                  dwóch miesiącach miałam lekkie plamienia.
    • Gość: mia Re: yasmin-przytycie IP: 213.77.48.* 23.06.06, 08:47
      Ja brałam Yasmin 6 m-cy. W tym czasie przytylam 7 kg....
      Odstawiam już tabletki, które podobno miały być rewelacyjne.
      • antonina_74 Re: yasmin-przytycie 23.06.06, 10:35
        Biorę w tej chwili od 9 mies. - na początku od razu zrzuciłam 2 kg, potem
        wróciły 3 - ale nie jestem pewna czy to tabletki czy zima, wiek (po 30 nie
        spala się już tak szybko jak wcześniej) i siedzący tryb życia. Więc trudno mi
        zwalać na tabletki, pobiorę jeszcze z rok i zobaczę co dalej bo poza tym
        doskonale je toleruję.
        • kajaja2 Re: yasmin-przytycie 23.06.06, 13:42
          ja tak slyszalam ze sie nie tyje po tych tabletkach ale teraz to nie wiem.jem
          malo ruch a ruch mam caly czaas wiec nie wiem jaka jest przyczyna ze znow mi
          przybylo.za 3opakowania mam dopiero wizyte bo tak mam miec cyto robione wiec
          wtedy porozmawiam z pania dr.
    • molula Re: yasmin-przytycie 23.06.06, 13:48
      Te tabletki biorę od ok.roku. W tym czasie nie przytyłam, wręcz zaczęłam się
      odchudzać i przez pół roku zgubiłam 10kg, nie stosując żadnej specjalnej diety
      tylko zero słodyczy i brak kolacji, dodam tylko, że w pracy raczej dużo chodzę.
      Pozdrawiam.
      • kajaja2 Re: yasmin-przytycie 23.06.06, 13:55
        chyba tez przestane jesc kolacje ale zawsze jadlam ja do 20 chociaz chodze
        bardzo pozno spac aco do slodyczy to wmalych ilosciach jem ale chyba przestane
        moze to bedzie dobre.chcialbym schudnac tak 6kg a tu guzik z wielka petelka
        • Gość: mk Re: yasmin-przytycie IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.06.06, 14:59
          ja biore yasmine i schudlam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka