Gość: Nikuś IP: *.konstancin.net.pl / *.knc.pl 27.06.06, 15:26 Dokladnie jak wyzej Biore tabletki antykoncepcyjne i okres wypada mi dokladnie w tym tygodniu na ktory zaplanowany mam goracy urlop nad morzem wiec pytam kontrolnie... Tak po prostu zaczac nastepne opakowanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
espree Re: Brak przerwy :) 27.06.06, 15:51 tak po prostu zaczynasz nowe opakowanie. ale nie wszystkie dziewczyny dobrze tolerują taki brak przerwy. ja czułam się fatalnie - ból krzyża, napięte i boesne piersi i palemienie przez 4 tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andersena Re: Brak przerwy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 17:28 przeraża mnie, jak elementarnej wiedzy na temat swojego ciała trzeba nie mieć, żeby mówić o okresie przy przyjmowaniu tabletek. elementarnej... wiesz chociaż skąd się dzieci biorą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tr Re: Brak przerwy :) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.06.06, 17:35 no raczej wie, skoro sie zabezpiecza? Ale widze ze Ty nie wiesz jak jej pomoc, a medrkujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andersena Re: Brak przerwy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 17:57 > no raczej wie, skoro sie zabezpiecza? może po prostu słyszała, że jak się bierze tabletki to nie będzie dziecka bo o działaniu tabletek chyba nie ma pojęcia. przy tabletkach nie ma okresu. > Ale widze ze Ty nie wiesz jak jej pomoc, a medrkujesz. w czym tu pomagać? już dostała odpowiedź, mam się powtarzać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Brak przerwy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 00:50 A Ty nie masz elementarnej wiedzy ze skrótów myślowych i językowych. Krawienie pojawiające się w czasie 7dniowej przerwy abrdzo przypomina okres, tak więc to chyba normalne, że większość kobiet mówi "mam okres" zamiast 'mam krwawienie z odstawienia". Ja też tak mówię, mimo iż wiem, że nie ejst to prawdziwy okres. I wiem skąd się biorą dzieci, jak dzialają tabletki i studiuję filologię polską. Odpowiedz Link Zgłoś