Dodaj do ulubionych

Brak przerwy :)

IP: *.konstancin.net.pl / *.knc.pl 27.06.06, 15:26
Dokladnie jak wyzej tongue_out Biore tabletki antykoncepcyjne i okres wypada mi
dokladnie w tym tygodniu na ktory zaplanowany mam goracy urlop nad morzem wink
wiec pytam kontrolnie... Tak po prostu zaczac nastepne opakowanie? smile
Obserwuj wątek
    • lilith76 Re: Brak przerwy :) 27.06.06, 15:32
      jeśli są jednoskładnikowe, to tak.
    • espree Re: Brak przerwy :) 27.06.06, 15:51
      tak po prostu zaczynasz nowe opakowanie.

ale nie wszystkie dziewczyny dobrze tolerują taki brak przerwy. ja czułam się
      fatalnie - ból krzyża, napięte i boesne piersi i palemienie przez 4 tygodnie uncertain
    • Gość: andersena Re: Brak przerwy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 17:28
      przeraża mnie, jak elementarnej wiedzy na temat swojego ciała trzeba nie mieć,
      żeby mówić o okresie przy przyjmowaniu tabletek. elementarnej... wiesz chociaż
      skąd się dzieci biorą?
      • Gość: tr Re: Brak przerwy :) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.06.06, 17:35
        no raczej wie, skoro sie zabezpiecza?
        Ale widze ze Ty nie wiesz jak jej pomoc, a medrkujesz.
        • Gość: andersena Re: Brak przerwy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 17:57
          > no raczej wie, skoro sie zabezpiecza?
          może po prostu słyszała, że jak się bierze tabletki to nie będzie dziecka bo o
          działaniu tabletek chyba nie ma pojęcia. przy tabletkach nie ma okresu.

> Ale widze ze Ty nie wiesz jak jej pomoc, a medrkujesz.
          w czym tu pomagać? już dostała odpowiedź, mam się powtarzać?
      • Gość: K Re: Brak przerwy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 00:50
        A Ty nie masz elementarnej wiedzy ze skrótów myślowych i językowych. Krawienie
        pojawiające się w czasie 7dniowej przerwy abrdzo przypomina okres, tak więc to
        chyba normalne, że większość kobiet mówi "mam okres" zamiast 'mam krwawienie z
        odstawienia". Ja też tak mówię, mimo iż wiem, że nie ejst to prawdziwy okres. I
        wiem skąd się biorą dzieci, jak dzialają tabletki i studiuję filologię polską.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka