Gość: Gosia IP: *.aster.pl 11.07.06, 20:55 Mam pytanie, nie jestem w ciąży, ale mam mleko w piersiach. Nie bolą, ale mleko jest. Nie "leje się". Lecz po naciśnięciu sutków mleko wypływa. Czemu tak jest ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
la_veuve_noire Re: Mleko w piersiach 11.07.06, 20:56 Może masz hiperprolaktynemię? Byłaś u lekarza? Badałaś poziom prolaktyny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia. Re: Mleko w piersiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 20:56 za dużo prolaktyny? a moży by odwiedzić lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś
aania25 Re: Mleko w piersiach 11.07.06, 21:24 Gosiu, idz do lekarza. Nie martw sie to sie leczy, jak napisane wczesniej sa to objawy wysokiej prolaktyny. Dokladnie to samo mialam. Bylam wciazy rok temu, zeszlego maja poronilam i wlasnie potem zaobserwowalam te objawy. Napoczatku myslalm ze samo przejdzie, ale gdy nie ustepowalo zainteresowalam sie tym i zglosilam do lekarza. Wysoka prolaktyna powoduje cykle bezowulayjne co czesto uniemozliwia zajscie wciaze (nie wiem czy to dla ciebie istotne).Pozdrawiam. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Mleko w piersiach IP: *.aster.pl 11.07.06, 21:35 Dzięki za odpowiedź, dopiero 20 mam wizytę, tak to jest jak się w pracy ma lecznicę )) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniela Re: Mleko w piersiach IP: *.3-1.cable.virginmedia.com 27.09.13, 23:14 Mam to samo lecz poziom prolaktyny mialam badany jest okay I hormony tarczycy rowniez wszystko jest wporzadku co to wiec moze byc nigdy nie rodzilam dzieci oraz nie zachodze w ciaze choc bardzo tego chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: Mleko w piersiach IP: *.dynamic.chello.pl 28.09.13, 14:56 Kurcze, mam dokładnie to samo! Po ściśnięciu - leci mleko, prolaktyna w normie, od roku bez skutku próbuję zajść w ciążę. Odpowiedz Link Zgłoś