citri 12.07.06, 18:21 Pilnie poszukuję kogoś sprawdzonego, mozecie kogoś polecić? chodzi o usuniecie ósemek jednej cześciowo wyrżnietej a jednej zatrzymanej. _______________________________________ ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
citri Re: Chirurg Stomatolog - Poznań 12.07.06, 18:25 Jeśli jest gdzieś forum stomatologiczne to prosze skierujcie mnie tam, będe wdzieczna _______________________________________ ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Chirurg Stomatolog - Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 08:21 też szukam kogoś takiego ale z Krakowa mam ten sam problem Odpowiedz Link Zgłoś
papuzka_gda Re: Chirurg Stomatolog - Poznań 13.07.06, 13:33 W Poznaniu moge z czystym sercem polecic doktora Konrada Rutkowskiego - jest stomatologiem i chirurgiem szczekowym. Specjalnie do niego ezdzilam z Gdanska na wyrwanie osemki...i wyrwal nawet nie wiem keidy polceam. Jesli chcesz poszukam namiarow Odpowiedz Link Zgłoś
citri Re: Chirurg Stomatolog - Poznań 13.07.06, 15:19 Z gdaska ??? tak poproszę o napiary _______________________________________ ... Odpowiedz Link Zgłoś