Gość: miki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 17:36 na wargach sromowych mniejszych. Co to moze byc? Jest ich dosc sporo... (( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marta s Re: biale twarde grudki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 18:05 do ginekologa!! Odpowiedz Link Zgłoś
uhu_an Re: biale twarde grudki 15.07.06, 00:36 jaka 'celna' diagnoza po jakże dokładnym opisie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: biale twarde grudki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 22:25 Normalne gruczoły, ja tak mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: biale twarde grudki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 22:48 Nie chodź do żadnego ginekologa,wszystko ok... Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: biale twarde grudki 15.07.06, 01:08 nglka napisała: > Podpinam się - gruczoły znaczy jakie gruczoły? Odpowiedz Link Zgłoś
uhu_an Re: biale twarde grudki 15.07.06, 00:38 a ja bym zaleciła. to moga być równie dobrze drożdzaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: biale twarde grudki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 09:27 Jak masz to mniej więcej od okresu dojrzewania, nie swędzi Cie nie piecze, nic się nie wydowbywa a w dodatku masz ciemną karnację to normlne gruczoły. Ja poszłam z tym do ginekologa który stwierdził że to normalne. Często wystepuje u brunetek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: biale twarde grudki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 10:48 Nie swedzi, nie piecze... tylko jak zaczelam siebie dokladnie ogladac, to zauwazylam wlasnie takie białe "grudki" i wpadlam w panike Chyba najwyzszy tez czas wybrac sie do gina. Dzieki za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kurka.mala Re: biale twarde grudki 15.07.06, 18:41 Ja też to mam. Pojawiło się właśnie w okresie dojrzewania, nie swędzi, nie piecze, nic się z tym nie dzieje, poza tym, że jak się zaczęły pojawiać, to stopniowo, było ich coraz więcej, ale od dawna już nic się nie zmienia. U mnie są te twarde białe krostki jakby u nasady warg sromowych mniejszych. Kiedyś powiedziałam o tym ginekologowi, ale on nic nie zauważył i poprosił, żebym mu pokazała dokładnie gdzie, ale ja się speszyłam i nie pokazałam No i w ten sposób nadal nie wiem co to jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: biale twarde grudki IP: *.chello.pl 15.07.06, 18:48 to tak jak u mnie. takie grudki, nic sie z nich nie wydobywa, nie piecze. uspokoiłam się. bo ma to mniej wiecej od 14 r.ż. mówiłam wielokrotnie o tym lek. ale gin nic nie 'widział'. Leczyłam sie na grzybka, i pomimo wszystko, ze byla poprawa, to grufki nie znikały. myslalam, ze wciaz na cos jestem chora, ale jak widac jestem 'normalna'. Odpowiedz Link Zgłoś