Dodaj do ulubionych

biale twarde grudki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 17:36
na wargach sromowych mniejszych. Co to moze byc? Jest ich dosc sporo... sad((
Obserwuj wątek
    • Gość: marta s Re: biale twarde grudki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 18:05
      do ginekologa!!
      • Gość: ola Re: biale twarde grudki IP: *.elpos.net 14.07.06, 18:50
        HPV
        • uhu_an Re: biale twarde grudki 15.07.06, 00:36
          jaka 'celna' diagnoza po jakże dokładnym opisie.
    • Gość: Ewa Re: biale twarde grudki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 22:25
      Normalne gruczoły, ja tak mam.
      • Gość: M Re: biale twarde grudki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 22:48
        Nie chodź do żadnego ginekologa,wszystko ok...
        • nglka Re: biale twarde grudki 14.07.06, 23:59
          Podpinam się - gruczoły wink
          • wadera3 Re: biale twarde grudki 15.07.06, 01:08
            nglka napisała:

> Podpinam się - gruczoły wink

znaczy jakie gruczoły?
        • uhu_an Re: biale twarde grudki 15.07.06, 00:38
          a ja bym zaleciła. to moga być równie dobrze drożdzaki.
    • Gość: Ewa Re: biale twarde grudki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 09:27
      Jak masz to mniej więcej od okresu dojrzewania, nie swędzi Cie nie piecze, nic
      się nie wydowbywa a w dodatku masz ciemną karnację to normlne gruczoły. Ja
      poszłam z tym do ginekologa który stwierdził że to normalne. Często wystepuje u
      brunetek.
      • Gość: miki Re: biale twarde grudki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 10:48
        Nie swedzi, nie piecze... tylko jak zaczelam siebie dokladnie ogladac, to
        zauwazylam wlasnie takie białe "grudki" i wpadlam w panike smile Chyba najwyzszy
        tez czas wybrac sie do gina. Dzieki za odpowiedzi.
        • kurka.mala Re: biale twarde grudki 15.07.06, 18:41
          Ja też to mam. Pojawiło się właśnie w okresie dojrzewania, nie swędzi, nie
          piecze, nic się z tym nie dzieje, poza tym, że jak się zaczęły pojawiać, to
          stopniowo, było ich coraz więcej, ale od dawna już nic się nie zmienia. U mnie
          są te twarde białe krostki jakby u nasady warg sromowych mniejszych. Kiedyś
          powiedziałam o tym ginekologowi, ale on nic nie zauważył i poprosił, żebym mu
          pokazała dokładnie gdzie, ale ja się speszyłam i nie pokazałam tongue_out No i w ten
          sposób nadal nie wiem co to jest big_grin
          • Gość: Lola Re: biale twarde grudki IP: *.chello.pl 15.07.06, 18:48
            to tak jak u mnie. takie grudki, nic sie z nich nie wydobywa, nie piecze.
            uspokoiłam się. bo ma to mniej wiecej od 14 r.ż. mówiłam wielokrotnie o tym
            lek. ale gin nic nie 'widział'.
            Leczyłam sie na grzybka, i pomimo wszystko, ze byla poprawa, to grufki nie
            znikały. myslalam, ze wciaz na cos jestem chora, ale jak widac
            jestem 'normalna'.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka