kylie81 19.07.06, 18:07 Cześć.Miałam dziś leczoną nadżerkę solcogynem.Może wie któraś z Pań, która też tak miała leczoną nadżerkę-jak z kąpielą po zabiegu i współżyciem.Czy lepiej zalecany jest sam prysznic aż do miesiączki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: martta Re: solcogyn-po zabiegu IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 19.07.06, 20:37 zero współżycia - do momentu kontroli az lekarz powiedzial mi ze juz moge wspołżyc zalecany prysznic - tez do końca okresu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosik 67 Re: solcogyn-po zabiegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:12 Też mam nadżerkę ,czy ten płyn jest skuteczny,mam 2 grupę.Napisz jak się go stosuje. Odpowiedz Link Zgłoś
talencja Re: solcogyn-po zabiegu 21.07.06, 21:55 ja mialam tym plymem robiana nadzerke. za tydzien ide na kontrole bo musze byc ppo okresie. ale jest o wiele lepiej nie boli mne podbrzusze ani nie mam uplawo wkoncu. moja ginekolog powiedziala ze tak 10 dni poczekac ze wspolzyciem.nic nie mowila czy normalnie kapac sie w wannie czy pod pryszcnice, ogolnie to po zabiegu powiedziala ze wszystko moge robic :p Odpowiedz Link Zgłoś