Dodaj do ulubionych

gong jing kang

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:18
witam,sluchajcie,kupilam te chinskie leki na nadzerke , wzielam 3 razy i dzisiaj dostalam dziwnego okresu,tak jakby resztki starej skory ,naskorka , nie wiem co to i co robic,czy to wlasnie tak ma byc?
Obserwuj wątek
    • kwietniowe_cappuccino Re: gong jing kang 27.07.06, 11:23
      A kto rozsądny kupuje chińskie leki na nadżerkę? Lekarz ci przepisał na receptę?
      • Gość: lk Re: gong jing kang IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:29
        dzieki,nie na taka odpowiedz czekam
        • kwietniowe_cappuccino Re: gong jing kang 27.07.06, 11:35
          przykro mi
          a jakie to zioła? dopuszczone do sprzedaży w Polsce przez odpowiednie organy,
          dostępne normalnie w aptekach, czy też kupowane na bazarze razem z ziółkami do
          odchudzania?
          • Gość: lk Re: gong jing kang IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:40
            www.kregoslup.polbox.pl/pages/zalecane_leki.htm
            • kwietniowe_cappuccino Re: gong jing kang 27.07.06, 11:47
              każdy może sobie założyć najbanalniejszą stronę na świecie stronę i sprzedawać,
              czyż nie?
              jakoś nie widzę tu licznych pieczątek ministerstwa zdrowia
              • Gość: Ania Re: gong jing kang IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:50
                Wskazana SZYBKA konsultacja z ginekologiem!!!
    • the_kami Re: gong jing kang 27.07.06, 12:01
      Gość portalu: lk napisał(a):

[...]
      > nie wiem co to i co robic [...]

Wziąć opakowanie (jest tam jakiś opis? ulotka? cokolwiek?) i pobiec do lekarza.
    • emilia_a Re: gong jing kang 27.07.06, 12:14
      > j dostalam dziwnego okresu,tak jakby resztki starej skory ,naskorka , nie
      wiem
      > co to i co robic,czy to wlasnie tak ma byc?

W przypadku stosowania albothylu (globulki) na nadżerkę właśnie tak jest.
      Więc może te zioła są skuteczne?
      • Gość: lk Re: gong jing kang IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 12:36
        gdzies na forum czytalam o tym ale nie moge znalezc ,podobno sa rewelacyjne na uplawy, itp.wieczorem poszukam,a do lekarza i tak pojde, ale w poniedzialek dopiero,pocieszam sie ,ze gdyby bylo cos nie tak,to by mnie cos bolalo,nie?
    • Gość: ewa chinskie czopki IP: *.play-internet.pl 07.01.15, 17:22
      one sa rewelacyjne. Opis produktu:
      Gong Jing jest suplementem, który powstał na bazie tradycyjnych przepisów chińskich oraz obecnej wiedzy medycznej. Jest rodzajem czopka sporządzonego z czystych i naturalnych składników.
      W badaniach klinicznych stwierdzono, że suplement ma następujące działania: przeciwzapalne, przeciwświądowe, silną moc bakteriobójczą na pałeczki okrężnicy, pałeczkę ropy błękitnej, pałeczki gronkowca złocistego, paciorkowca beta; likwiduje grzybicę i rzęsistka pochwowego. Reguluje wilgotność i usuwa toksyny, niszczy pasożyty, ma działanie ściągające i przyczynia się do regeneracji tkanek, działa sterylizująco.
      WSKAZANIA:
      Zapalenie pochwy,
      zapalenie pochwy grzybicze,
      rzęsistek pochwowy,
      nadżerka szyjki macicy,
      torbiele macicy,
      mięśniaki macicy.
      W czasie używania możliwe są objawy pieczenia i swędzenia, które jednak szybko mijają.
      • Gość: Gosc Re: chinskie czopki IP: *.dynamic.chello.pl 05.01.18, 19:33
        Ja tez stosuję tzw. Tampony ziołowe- clear point, chińskie na mięśniaki i juz dwa razy "
        Wypadła mi stara skóra", przypuszczam ze to narastająca śluzówka macicy, tzn działają
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka