Dodaj do ulubionych

bol po prawej stronie brzucha pomocy!!!!!!!!!

IP: *.cable.ubr01.mort.blueyonder.co.uk 10.08.06, 20:54
czesc miesiac temu zaczal bolec mnie brzuch po prawej stronie martwilam sieze to moze byc wyrostek lub zapalenie jajnika,poszlam do lekarza zostalam w szpitalu gdzie zrobiono mi badania.Okazalo sie ze wszystko wporzadku dostalam antybiotyki dostalam lekkiego krwotoku i wyszlam do domu.minal miesiac a mnie nadal boli brzuch nie mam okresu a w ciazy nie jestem.pomozcie co mam robic zaznacze ze mieszkam w londynie i tu z lekarzami jest zupelnie inaczej martwie sie.pozdrawaim
Obserwuj wątek
    • Gość: aaaaaaaaaaaa Re: bol po prawej stronie brzucha pomocy!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 21:06
      no, chyba jednak musisz wrócić do lekarza - i co to u licha znaczy "dostałam lekkiego krwotoku|"?????
    • Gość: agnes Re: bol po prawej stronie brzucha pomocy!!!!!!!!! IP: *.cable.ubr01.mort.blueyonder.co.uk 10.08.06, 21:11
      wiem ze powinnam pojsc do lekarza ale tu w przychodniach jest jeden lekarz od wszystkiego na usg czeka sie miesiacami a prywatni sa bardzo drodzy chyba zostaje mi przyjechac do polski bo sama nic nie wymysle.pozdrawiam dzieki
      • Gość: Majka Re: bol po prawej stronie brzucha pomocy!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 23:22
        A jesteś pewna że to Londyn?? Bo z Tego co piszesz wygląda mi na wioskę w
        Zimbabwe big_grin Idź kobieto do lekarza! Może to być coś poważnego.
        • mandi.ole Re: bol po prawej stronie brzucha pomocy!!!!!!!!! 11.08.06, 00:06
          popieram, sama pracuje w NHS czyli tutejszej sluzbie zdrowia i na podstawowe
          badania takie jak usg czeka sie bardzo dlugo. podobnie lekarze GP tak zwani to
          za kazdego robia. ja bym proponowala jechac do szpitala na oddzial A&E i tam od
          razu cie posprawdzaja. rzecz jasna, po 3-4 godzinach czekaniasmile
    • Gość: sylwia Re: bol po prawej stronie brzucha pomocy!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 21:12
      przeciez teraz sa tanie linie lotnicze wsiadaj i pędz tutaj zrobic wszystkie
      wyniki łącznie z USG po co tam czekac i denerwowac sie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka