Dodaj do ulubionych

smrud!!już nie wytrzymam.

10.08.06, 22:26
smierdzi mi z buzi. non stop. była u internisty powiedział,ze to rwfluks albo
nerwica. Czuję,ze w gardle mam jakąś flegme.cały czas odkasłuje i musze mocno
odksztusić zeby ja wydalić. Jak sie jej pozbyć bo pewnie to ona jest
przyczyna SMRODU!!! A jak leczyć skutki?
Obserwuj wątek
    • Gość: aaaaaaaaaaaa Re: smrud!!już nie wytrzymam. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 22:37
      znów nas katujesz tą ortografią?
      • Gość: emka Re: smrud!!już nie wytrzymam. IP: *.bulldogdsl.com 11.08.06, 10:42
        Zamiast aaaaaaaa- coś tam podpisuj się polonistka smile będzie ciekawiej.
    • wesolabuzia1 Re: smrud!!już nie wytrzymam. 10.08.06, 22:44
      sory, SMRÓD.pisze w desperacji. tylko jeden wyraz a Ty sie czepiasz.
    • Gość: Jana Re: smrud!!już nie wytrzymam. IP: *.smgr.pl 10.08.06, 23:13
      FUJ!
      • wesolabuzia1 Re: smrud!!już nie wytrzymam. 10.08.06, 23:20
        no, dzięki za pomoc. Po co tacy tu piszą,żeby się pośmiać z cudzego
        nieszczęścia? Nigdy nie wiesz co Ciebie spotka!! Też będziesz sie śmiała?
    • Gość: kaliszanka Re: smrud!!już nie wytrzymam. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 23:18
      co za sugestywny opis - aż jedzie z komputera, fuuuuuuuj
      • wesolabuzia1 Re: smrud!!już nie wytrzymam. 10.08.06, 23:21
        jak czytałam Twój post to też zajechało, jeszcze gorzej niż z mojej bużki.....
        • Gość: Nina25 Re: smrud!!już nie wytrzymam. IP: *.smgr.pl 10.08.06, 23:53
          śmierdzącabuzia daj spokój, to okropne jest
        • Gość: Kaliszanka Re: smrud!!już nie wytrzymam. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 00:00
          skoro ty sama nie możesz ze sobą wytrzymać, to my tym bardziej nie dajemy rady
    • klymenystra Re: smrud!!już nie wytrzymam. 11.08.06, 01:16
      wspolczuje...
      idz jak najszybciej do gastrologa i to prywatnie, bo nic nie poradzisz. jesli
      jestes z krakowa, to Ci nawet moge jedna pania polecic smile
      refluks czesto sie wiaze z nerwica- podobnie, jak inne dolegliwosci przewodu
      pokarmowego. zastanow sie, czy sie bardzo stresujesz i powiedz o tym lekarzowi.
      moze da Ci jakies tabletki ziolowe na uspokojenie, albo kaze isc do psychologa.
      to nie jest rzaden wstyd, nie przejmuj sie komenatarzami smile
      pozdrawiam
      • mamalesia Re: smrud!!już nie wytrzymam. 11.08.06, 07:14
        W zwiazku z tym zaflegmieniem moze zrób jeszcze wymaz z gardła czy migdałów.
        Nieprzyjemny zapach może być związany również z migdałkami.
        Zdrówka życzę
    • dankazaba Re: smrud!!już nie wytrzymam. 11.08.06, 11:44
      a doraźnie może pomóc cynk w tabletkach. natomiast wymaz z gardła i migdałków
      konieczny. umów się do laryngologa bo internista tu niewiele pomoże
      • Gość: morelka Re: smród z ust IP: *.chello.pl 11.08.06, 12:37
        Do laryngologa potrzebne skierowanie od internisty inaczej nie przyjmie.pozdr.
        • adrasteaa Re: smród z ust 11.08.06, 12:51
          Może masz gronkowca, mój mą ma w nosie okropnie smierdzi, idz do laryngologa moze on cos poradzi. A jesli to gronkowiec to wspolczuje bo walka z nim jest trudna
    • Gość: jagoda Re: smrud!!już nie wytrzymam. IP: *.samopomoc.com.pl / 213.76.128.* 11.08.06, 15:54
      Dlaczego ludzie są tacy podli, chyba to forum nei jest po to żeby komuś
      dokuczać tylko pomóc.
      Możesz mieć kobieto kandydozę, może w migdałkach zbiera ci sie ropa, nawet nie
      musi ja być widać na wierzchu, zrób wymaz z migdałów w kierunku drożdży, mój
      mąż też kiedys miał coś podobnego może nie az tak, ale własnie to była
      przyczyna, brał jakies rózne leki na drożdżyce, zreszta leczylismy się razem.
      • madi_luki Re: smrud!!już nie wytrzymam. 11.08.06, 16:12
        No to wymieniły Ci koleżanki mnóstwo specjalistów, których powinnaś odwiedzić.
        Zrób wyliczankę od którego zacząć. smile Pozdrowionka.
        • wesolabuzia1 Re: smrud!!już nie wytrzymam. 11.08.06, 16:46
          Wszystkim dziekuję za pomoc.Mam już skierowanie do laryngologa.
          Tym, którzy nie szczędzili mi okrutnych komentarzy życzę dużo zdrowia, bo z
          takim podejściem możecie zostać sami.Czy Wy nie macie problemów, nie prosicie o
          rady? To po co tu jesteście, żeby śmiać sie z innych?
          Już wiem skąd biorą się dzieci, które potrafią wyśmiewać się z rówieśników i
          zniszczyć im psychikę i chęć do życia.To są dzieci takich rodziców jak Wy-
          przyszłych bądz obecnych choc mam nadzieję że jesteści i będziecie bezdzietni.
          Dorośli nie tłumacza dzieciom,że nie wolno śmiać się z cudzego nieszcześcia
          tylko spotykając kogoś"innego" od siebie wytykaja ich palcami.Tak robią tylko
          prostacy przez duże "P".
          • juta50 Re: smrud!!już nie wytrzymam. 11.08.06, 17:27
            NO właśnie..wstydzcie sie prostaki!
            Dużo zdrówka wesołabuzio1smile)uściski
            • Gość: aga Re: smrud!!już nie wytrzymam. IP: *.cable.satra.pl 13.08.06, 21:35
              Jesli palisz papierosy to to tez moze miec wplyw na zapach z jamy ustnej
    • Gość: nunu Re: smrud!!już nie wytrzymam. IP: *.insurance.waw.pl / *.devs.futuro.pl 14.08.06, 09:57
      miałam podobny problem. Po kręceniu się od lekarza do lekarza (laryngolog też
      był po drodze) okazało się, że rośnie mi ząb pod dziasłem -8mka. Doszło
      zapalenia i zbierała się ropa. Wyciekała czasmi za 7ką.
      Najlepsze jest to, że w ciągu pół roku byłam 2 razy na kontroli u stomatologa i
      nic nie zauważyli. Sama na to wpadłam. Teraz czeka mnie wyrwanie 8ki
      • Gość: ola Re: smrud!!już nie wytrzymam. IP: *.autocom.pl 14.08.06, 10:25
        Właśnie, mnie też przyszła na myśl przyczyna natury stomatologicznej, tyle że
        trochę inna. Sprawdź, czy przypadkiem za ósemkami nie utworzyła Ci się tzw.
        kieszonka, taka szczelina pomiędzy zębem a dziąsłem. W takim miejscu zbierają
        się resztki jedzenia, no i to co się potem z nimi dzieje również może tłumaczyć
        nieprzyjemny zapach z ust...
        • wesolabuzia1 Re: smrud!!już nie wytrzymam. 14.08.06, 12:47
          nie palę papierosów. A ósemkę miałam wyrwaną 2 miesiące temu.Też myślałam ,że
          to ząb jest powodem tych "dolegliwoSci". Na początku pisałam,że czuje flegmę w
          gardle i na pewno to ona jest przyczyną mojego problemu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka