Dodaj do ulubionych

bardzo obfity okres

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 18:10
to już którys z kolei tak obfity okres...tampon muszę zmieniać co godzinę, bo
już przecieka;noszę tampon i podpaskę, w nocy nastawiam budzik, bo gdybym nie
zmieniła, to rano pływałabym we krwi...co może byc tego przyczyną, czy
powinnam sie martwić?
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: bardzo obfity okres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 18:22
      nie, nie powinnas sie martwic - POWINNAS ISC DO GINEKOLOGA!!!!!!!!!!!!!!!!

takie obfite okresy moga doprowadzic do anemii..
    • to_jaaa Re: bardzo obfity okres 13.09.06, 19:03
      a jeszcze się nie martwisz??????????????
    • Gość: K Re: bardzo obfity okres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 21:08
      Gość portalu: marta napisał(a):

> to już którys z kolei tak obfity okres...tampon muszę zmieniać co godzinę, bo
      > już przecieka;noszę tampon i podpaskę, w nocy nastawiam budzik, bo gdybym nie
      > zmieniła, to rano pływałabym we krwi...co może byc tego przyczyną, czy
      > powinnam sie martwić?

czytam i oczom nie wierzę - po prostu niesamowite... a co się jeszcze musi stać,
      żebyś nie zadawała głupich pytań na forum, tylko poszla do lekarza? i to parę
      okresów temu
    • Gość: ala Re: bardzo obfity okres IP: *.chello.pl 13.09.06, 21:31
      Też tak mam.Problem polega a tym, że lekarz prawdopodobnie stwierdzi, że taka
      Twoja natura. Mi sie to zdarza tak co drugi, trzeci okres. Wtedy po prostu nie
      da sie prawidłowo funkcjonować. Nie wyobrazam sobie w tym czasie jechać np.
      autobusem w dłuższą niż godzinną podróż. Ta "powódź" nie trwa przez wszystkie
      dni okresu, tylko tak w drugim, trzecim dniu.
      Mój lekarz nic mi na to nie poradził. A szkoda. A moze to zły lekarz jest?
      jedyna pomocą były tabletki antykoncepcyjne. Wtedy było super. Ale, że planuję
      dziecko, więc tabletki poszły w odstawkę. I teraz sie męczę sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka